Man sökes! Ska vara redo att gifta sig snarast

Första februari! Nu har en ny månad börjat = närmare till nästa månad.
I fredags efter middagen åkte jag till thaien för att samla på mig lite thailukt och kolla på Stella när hon jobbade, sen åkte vi till konsum och bunkrade på oss socker för att sedan åka hem till henne och trycka i oss det. Det blev även en andra middag för mig, snaskade i mig hennes räkspett och lite annat mums hon hade tagit med sig hem.
Planen var film, sen teve men vi fastnade i köket som vanligt.
Lördagen, planen var att gå upp tidigt och plugga! Kanske åka till forum och sen träna. Jag vaknade halv två, käkade frukost och åkte och tränade sen var det utgång. Träffade på en oväntad person, nämligen en (dåvarande) potentiell blivande man. Han var underlig, han kunde inte dansa men jag tänkte "jag får ju ta vad som erbjuds! Biologiska klockan: tick tack!" och hur slutade kvällen? Var det så att vi älskade natten lång i hopp om att producera ett vackert barn med våra underbara gener, såg varandra i ögonen och sa att vi älskade varandra? Eller var det så att han drog mig åt sidan på dansgolvet och viskade i mitt öra "Du, jag skulle vilja säga en sak till dig. Det kommer låta rätt konstigt.."  varpå jag sa att nej då och han kom lite närmade och väste "Jag är lite smått förälskad i....... DIN KOMPIS JESSICA!" ?
Det vet man inte, men hur som helst är han nu struken från listan "Fridas potentiella män".

Nu har jag inte tid med detta längre, måste plugga och leta efter nya, lite bättre män.. Jag menar, jag fyller ju för fasiken 19 om mindre än två månader, då är min deadline satt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0