One night at chinastation

Nu är lovet egentligen slut, fast det är ändå en och en halv ledig dag till.
Jag trodde att det här skulle bli ett riktigt slapparlov, men ajg har jobbat, varit på museum och i torsdags åkte jag, Lisa och Mathilda och badade i Eriksdalsbadet. Det var ruskigt roligt.
Vi tävlade om vem som kunde åka snabbast rutschkana, ålade oss i den breda kanan och tacklade en groteskt tjock unge. Hann även med att simma några längder när de andra satt och svettades i bastun.

Igår var jag i stan med Mathilda och hittade en grå kofta så nu behöver jag inte sörja att Fredrik tagit med sin tröja till.. Vart han än nu är.
Efter en riktigt underbar middag med Nina, Mathilda, Lisa och Jessica åkte jag och Nina till Handen. På pendeln skrattade en man åt att jag hade lovikavantar, han undrade också vad jag hade tagit.. Jag åker inte pendeln ofta men när jag väl gör det blir jag alltid trackad av alkisar.
Hur som haver så var vi på en liten china-krog och drack öl och dansade till härlig reggaemusik, ECU, Rankin Fire, Rebellion The Recaller and Ras Python. Very good.
Träffade söta grabbar, bla. Jonas och det gulliga wienerbrödet.


Mitt wienerbröd




Jag har nyss vart och återvinnit kartonger och skit, nu ska jag plugga teori, läsa ut min bok, baka en kladdkaka och kolla på 90210. TJIPP OCH SLICK PÅ MINA SÖTA KOMPISAR.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0