Tisdag=AA

Det är dags att säga ifrån: TA BORT PANNBANDEN!
Det är Ok om man är hippie, men det är inte Ok idag. Vanliga pubisungar som går runt med ett snöre i pannan, det är fult och distraherande. Tycker folk att det är fint? Björn Borg-frippan känns ju väldigt passé.. Fast det är väl bara jag som tycker det.

Idag har jag käkat tacobar med Stella, vi pratade om pannband. Hon tyckte att jag skulle ta upp det här för det är fult.

Just nu sitter jag insvept i mitt täcke och väntar på krafter som ska ge mig styrka nog att baka semlor.

Igår jobbade jag, ack ett sånt helvete det var. Tre decimeter snö på sina ställen, oavsett dubbdäck eller inte på cykeln är det ett rent jäbla helvete, mitt knä ville lägga sig ner på marken och dö. Jag också. Mina fötter var dyngsura, jag snorade som en dåre och jag stressade för att hinna med saker efter jobbet. Det gjorde jag inte.
Kom hem vid sju, väntade cirka två timmar på att Johanna skulle komma hit så att vi kunde titta på Patrik 1,5. Men jag gick och la mig ganska snabbt. Kände mig väldigt ovälkommen i mitt eget hus, det var nog lika bra. De andra satt och skrattade jättehögt och jättefalskt och pratade hela tiden så man hörde ändå inte vad de sa.
Jag hade enormt ont i mitt knä, lite av mina migränliknande symptom och var jättetrött. Lite hungrig också för det enda jag åt den dagen var godis och en mazarin som jag snodde i fikarummet. Sen tuggade jag lite knäckebröd och baby-kex. En väldigt otillfredsställande dag.

Jag känner på mig att denna kväll kommer likna den igår. Mikaela ska dock komma hit, kan säkert rymma med henne för det blir väl SI3-girlpower här ikväll också och jag känner mig inte riktigt in the mood för det. Det är något man måste vara in the mood för men aldrig riktigt är, deras klass hör man allt för mycket om hur som helst.


Ikväll är jag in the mood för lite cuddle med Stella (orkar inte vända på bilden för då måste jag hämta kameran och jag orkar knappt andas här.HERRÅ)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0