Iiih, det finns hopp för framtiden

När jag kom hem från skolan alldeles för sent idag tänkte jag; "Är det sant det som står på berget borta vid Boo Kyrka? Hör Gud verkligen bön?" För precis där jag hade tänkt sätta ner min smutsiga sko fanns små, små vårblommor på väg att ploppa upp. Jag blev lite glad i mungipan och plockade fram kameran.


Sen smörade jag två underbara mackor och tryckte i mig, sen två till. (Måste btw baka nytt bröd nu!)
Sen tog jag tag i mitt liv, åkte till Oskar och hämtade en stor väska/påse med prylar. Har inte vågat titta där i ännu. Satte mig framför datorn och grät en skvätt över att jag förlorat så många bud på tradera men då kom min far och bad mig köra till Slussen för att hämta morsan och Marre, so I did. De var glada för morsan hade fått jobb.
Hela familjen blev glad, det firades med en flaska rödvin. Jag som inte brukar tycka det är gott tyckte faktiskt det idag.

Nu ska jag ta tag i mitt liv ännu mer, tjata på morsan om att hon ska tjata på de som lagar symaskinen (känner mig ensam), plugga och plugga lite mer. För skolan jag går i är just nu inte nådig när det gäller läxor.
Jag vill bajsa på slutrapporten i projektarbetet, ingen annan behöver göra det förutom vi!! Muuuää, allt hade vart mycket bättre om Pellberg hade vart vår lärare!

Såg Elin i fredags. Hon langade fetaste dissen jag vart med om på länge, från hennes sida då.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0