Söndag men vad hände on the eggfest

Känner att jag egentligen måste skriva om hur rolig äggfesten var! Men då behövs bilder och de tre bilder som jag tog under kvällen innan både mitt och Stellas batteri på kameran dog har Stellisen hemma hos sig.
Mikaela har dock gjort en enastående video (där jag mest visar trosorna hela tiden) som jag ska sno. Den visar verkligen hur kul det var, synd bara att det inte var video på alla lekar för det hade ju varit kul.
Men vi käkade iaf en trerätters middag, ägghalva med skagenröra, äggplantelasagne och vit chokladmousse till efterrätt. Till efterrätten drack vi också en underbar äggtoddy. Den luktade förfärligt av mörkt rom men smakade faktiskt rätt mysigt. Det var nog bara jag och Maria som faktiskt drack upp den.
Sen hade vi femkamp:
  • Dippa ägg i äggkopp fastknutet i arslet
  • Snurra ägg - kokt eller okokt?
  • Ägg på sked
  • Norsk fylla och krossa ägg på vägen tillbaka
  • Frågesport om ägg
Det var teambuilding och härligheter. En man med amerikansk brytning på gården bredvid gillade det dock inte lika mycket som oss, han hade lite problem med att få sin fyraåriga son att sova. Stackars lillkillen hade jetlag men till allas glädje fick han äntligen lite sömn när vi var lite tystare.

Imorgon fyller Hanna och Sara 20 barre. Då blir det tårta hemma hos Hanna och sen schlagerkväll. Kommer att blir supergrejt om min lilla visdomstand inte börjar krångla igen.. Det känns lite oroligt igen.
Men innan det ska jag hem till Stellut och käka lunch. Bönor! Jävlar vad jag ska fisa. Vi ska väl planera vilka gratisdrinkar som ska drickas på planet ner till Bangkok. En vecka kvar imorgon.
Jag börjar se fram emot det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0