Fortfarande hemma (Tar i trä)

Det är sena natten nu. Klockan är elva! Har inte vart uppe såhär sent på länge nu och jag är skittrött. Ska gå och sussa kudde nu egentligen men var bara tvungen att kolla vad som händer på internet först. Uppdatera lite här.

I morse åkte vi till en liten klinik på vägen till Krabi town och skulle byta förbandet på Ris finger, fingret var supersweet som vanligt, massa ihopsydda skinnbitar så man bara vill hångla upp den aningen för korta stumpen men nu hade fingret också bytt färg. Helt svart. Dött.
Efter mycket om och men, pappa ringde och gav lite råd, så åkte vi till Krabi town till en annan liten klinik där det jobbar en läkare och han sa att det var nemas problemas. Både jag och Ri blev så himla glada och spralliga i benen så vi gick för att äta lite glass. Ri tyckte att eftersom vi aldrig annars äter glass så kunde vi slå till på lite kvalité så det gjorde vi och gick till Swensens. Inte så jävla gott men ack så dyrt men vi firade ju. Dessutom hade ingen av oss varit där tidigare så det var väl på tiden.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0