Filade mina fötter idag, filen blev leeeeeeeen

Jag har ont i ryggen och är trött! Klockan är ju för fasen bara tio i tolv!
Men jag orkar inte lägga mig och slagga lite sött för de som har sett mig vet att jag inte kan slagga sött. Jag sover som en jävla brunbjörn i ide. Så jag får sitta här ute och låta myggorna kalasa på mina nakna ben och vänta på att gossip girl ska laddas ner klart. Vill ju kolla lite och mysa i mitt finfina rum. Kanske ska ta ett kort på det imorgon eller så. Nu har jag min fina sladdervägg och det är great.
Igår kom Mia hit och bjöd på cola och wienerbröd med choklad och det bästa av allt var att hon hade med sig den där madrassen som hon sa för tusen år sen att vi kunde få ärva när hon inte behövde den längre. Och tur som jag har så fick ju Denice en jävla hästensäng (ehm ja typ, thai-hästen) av sin far så det blev jag som fick madrassen! WEY vad supermjukt vi sov i natt. Jag vaknade på morgonen och letade efter Ri och trodde att han hade sjunkt ner i madrassen. Men det visade sig att han bara hade gått till jobbet.
Sen idag köpte jag mysbelysning!! Ooooh vilket porr-rum jag har nu! Så himla glad över det, tänkte lägga mig där och mysa med mina djungelvrål.. Går inte för det bor en jäva råtta i samma hus som mig som knaprar i sig varenda liten smula som man lämnar framme. Ska ställa fram en råttfälla!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0