Pysseltajm

Allright, har precis kollat på Glamourama och det var en chock. Usch jag hade glömt bort hur Stureplan var. Okej jag läser ju alla fjortisbloggar men då känns det ändå som ett skämt, det här var ju helt bananaz! Jag får lite ont i magen av hur de pratar och sen när BB klampade in i bild ville jag trycka in fingrarna i öronen och aldrig ta ut dem igen. Men jag härdade ut och känner mig mer tacksam än någonsin att få vara här och slippa allt sånt där ytligt tjafs.
Den ena tjejen ser ju ut som en sönderopererad katt! Jeez hur gammal kan hon vara?

Men nu blir det väldigt svettigt här. Ska ta en dusch och klä på mig sen susa hem till Bella och sitta lite aircon. Kanske köpa lite mat för det blev det inte mycket av igår, när jag äntligen köpte "middag" visade det sig att det smakade bajs så jag satt och tuggade i mitt ris med fishsauce på.. Kanske inte den lyxigaste  middagen jag ätit i mitt liv. Rätt spartansk.

Jobbigt bara att Bella inte har internet för jag vill lära mig ett nytt sätt att knyta armband på.. Hmm. Hoppas Bella vet något kul så vi kan ha superskoj med våran nya hobby: PYSSEL!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0