Jan. 31, 2010

Jag har inte skrivit här på några dagar. Inte för att det inte finns något att skriva om för det gör det. Mest för att jag inte riktigt vet hur jag ska skriva det.

I fredags gick jag på stranden i Ao Nang och delade ut flyers som vilken normal människa som helst. Efter knappt en halvtimme sitter jag på polisstationen och får veta att jag ska åka in i fängelse och böta 200 000 B.
Jag har nog aldrig gråtit så mycket i hela mitt liv, till en början gick det bra. Kunde hålla mig men sen när jag satt i polisbilen på väg till Gud vet vart och Denice ringde och frågade vad det var som hände så hade jag ett val. Sitta tyst och inte säga någonting eller försöka berätta. Jag började prata och efter det kunde jag inte sluta gråta.
Åkte runt i Ao Nang, åkte hem till mig och hämtade mitt pass. De bad mig packa mina väskor för jag skulle aldrig få komma tillbaka hit, jag grät och skrek och vägrade.
Efter en lång tid löste sig allt. Det visade sig att ägaren till det företaget som jag delade ut flyers för är feta maffiabossen. Thailand och Sverige är två helt olika länder, det är ett som är säkert.
I Thailand kan man göra lite hur som helst bara man har pengar och makt.

Ska iaf börja plugga nu för att få studiebidrag. Började med första lektionen igår så ska nog fortsätta nu om internet vill fortsätta fungera. Hej!


Kommentarer
Postat av: Pellberg

Shit Frida, måste varit några känslomässigt riktigt jobbiga och förvirrande timmar innan du släpptes. Skönt det löste sig för dig. Kul för övrigt du är på Ao Nang, själv har jag varit där en hel del men ofattbart nog är 19 år (!) sedan sist. Då fanns totalt två "hyddbyar" där man kunde bo hur billigt som helst. Älskade stranden eftersom det då kändes om jag var vid världens ände (på ett positivt sätt).



/Johan

2010-02-02 @ 09:40:59
Postat av: Emelie

Herregud! fängelse och grejer.. DRAMA! jag hade bokstavligt talat skitigt på mig!

2010-02-03 @ 00:13:24
URL: http://whitefeather.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0