Madde fyller år

Gaaah jag vill vara i Sverige och shoppa loss på alla utreade sommarplagg som alla svennar är så dödligt trötta på men som är helt sproilans nya och fräscha för mig! Vill, måste köpa lite kläder och sånt när jag kommer hem. Det behöver jag. Har inte shoppat nåt i Sverige på ett år. Och förra sommaren sparade jag vartenda litet öre (precis som nu).
Kom på här för ett tag sen att sist jag köpte nya underkläder (utom på marknaden i Thailand) var tills när jag skulle ta studenten. Ha. Stackars den som får se mina noppiga, hängiga och slängiga, trasiga, urtvättade mormorstrosor.

Idag fyller Madde år. Firade vi med att käka frukostbuffe på Bryggehotellet. Hade dock hoppats på lite mer våfflor, tropisk fruktsallad och massa goa efterrätter.. Men det var gott ändå att knapra selleri, ostar, ägg, yoghurt med musli och sånt där vanligt skit :)

Paltkoma på den man tackar. Så nu blir det lite mys med film och sen ska jag traska iväg till affären och köpa mig lite picnic och sen kanske traska upp till masten och få lite frisk luft.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0