Akta dig jag smittar

Ja guuu såre händer grejer nu.
Igår var jag på sjukan eftersom jag vart sjuk i flera dagar med feber och andra gosiga grejer och när det blev bättre fick jag typ en never ending migränattack. Så det blev sjukan igår, svettig med flottigt hår hasade jag runt i den muslimska byggnaden iklädd endast shorts och ett linne. Passande klädsel var det här.
Tog blodprov och blev frågad typ tusen gånger om jag hade spytt, svaret var nej alla gånger.
Fick reda på att jag har influensa (svininfluensan sa de inget om men jag hoppas att det är den eller fågelinfluensan, spännande) och fick ett halvt kilo piller med mig hem att knapra på under de närmaste dagarna.
Idag var jag tvungen att åka tillbaka för de ville checka mitt blod igen som tydligen inte var sådär superfriskt igår så de misstänkte att det låg en skvätt denguefeber där och gosade men det var ju lugna gatan där.
Så nu har jag bara ett besök kvar att göra där på tisdag då ska de kolla att jag inte dött eller så. Men jag känner mig superfrisk nu, jämfört med förut iaf. Lite trötter kanske och ytterst lite huvudvärk.

När vi kom hem från sjukan igår var jag ju som sagt inte alls så fräsch och inte muslimskt klädd över huvud taget.. Hur som helst kom hela tjocka släkten (till Ri) och hälsade på med mat och grejer. Härligt att man var så pigg och snygg första gången man får träffa familjen. Jag menar, i Sverige hade det kanske inte gjort så mycket för då hade jag ju gjort mitt bästa för att ändå framstå som lite trevlig eller nåt men här kan de ju bara gå på mitt utseende.. Jag har ju fortfarande lite svårigheter med språket. Slaskade fram ett Sawadi ka och sen trodde en av de att jag kunde snacka mucho mucho thai och babblade på där extremt mycket med mig, jag satt mest och log och sa att jag inte fattade ett skit. Bra att man kan säga det iaf.

Ikväll är det fotboll på tv vilket betyder att jag borde fly huset. Men mina vänner är ute och skakar sina rumpor på nya Chang bar och här sitter jag, med mitt gröna lilla munskydd som jag fick på sjukan..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0