Lilla svampen uppdaterar

Gosh så det händer grejer här nu, vindarna har vänt.
Har varit ute ett flertal gånger den här veckan, dock har jag hållt mig i skinnet ganska bra.. Igår hade jag och Stella movienight och sen ringde Ri och sa att vi skulle åka till Hippies och säga hej då till mamma pappa England och kompani. Det blev ett jävla långt hej då. Kom hem vid fyra efter att ha dansat hej vilt på Hippies, slingrat runt strippstången på Underground och ett antal drinkar som Puk hällde i mig hela kvällen. Idag mår jag sisådär men inte ens i närheten så illa som jag brukar må dagen efter jag vart ute med Stella.

I förrgår var vi hela tjocka släkten ute på båttur. De engelska päronen bjöd allihopa på en heldag på Poda, Chicken och Tup island. Det var kul men blev en förbannat lång dag, tur att jag hade Stella med mig för jag fick rejält med solsting och var inte helt normal, inte Stella heller. Hennes ansikte var stelnat i ett asgarv hela dagen och jag vet inte vad jag höll på med, det var lite som när vi flög till Thailand och jag var övertrött.

Idag ska jag och Raj åka till Tesco och shoppa galet. Ska köpa en teve! Woh, och massa andra goa grejer så snart är jag pank och kommer hem till Sverige igen. Innan det måste jag tvätta en hel del, städa lite och åka till marknaden men jag känner att jag har ju typ tre timmar på mig innan han slutar jobba. Justja vi ska ju säga hej då till England också igen, hoppas bara inte att det blir ett lika vilt farväl som igår. Tur att det dröjer ett helt år nu innan de kommer tillbaka för jag blir sliten av det här hårda livet man lever när de är här.

Och Madde har ju funnit sig en mysig liten lya och ska flytta idag.

En sak till som har hänt: Jag har fått något i mitt hår och bakom öronen. Trodde först att det är för att jag är en liten katt och blitt som Ris katter men när jag gick till apoteket fick jag ett schampoo att tvätta håret med som var för... håll i er nu... SVAMP! Oh yes, Frida with the mushrooms is back in town!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0