Infektion i magen

Har varit hos doktor Pruittipong, aka Dr Somboon och fått lite goa piller. Bland annat antibiotika, piller mot kramp och sen något annat som jag inte minns vad det var. Han sa att jag skulle gå hem och hoppas att jag får feta sprutdirren så jag kan skita ut den infektionen som jag tydligen har fått i magen. Så nu hoppas vi.

Igår kväll var inte rolig. Försökte käka lite men jag fick så ont i magen att jag grät. Låg i sängen och höll om magen och bölade och Ri satt där och höll om mig och klappade lite på mig.
Enda positiva var väl att han killade mig på magen jättelänge utan att jag behövde be om det, kanske ska se till att få lite ont i magen lite oftare. Somnade när han gjorde det och vaknade i morse och hade inte alls lika ont.
Men när jag käkade frukost kom det tillbaka och då blev det till att åka till Dr Somboon.

Det var väl ganska typiskt att jag var tvungen att åka dit just idag. Som jag tidigare nämnt har ju Ri vart på väg till försäkringsbolaget, för att få lite skadestånd för sitt finger, två gånger och båda gångerna har någon skadat sig och de har hamnat på sjukan istället.
Idag blev det ju bara Pruittipongs klinik i Ao Nang och han kilade iväg efter att vi hade vart där. Så nu hoppas vi att inget annat poppar upp.

Om kanske två timmar kommer Elin, Anna och Ebba! Ska kanske sussa en liten stund och försöka vakna utan magont och sen åka och möta dem inne i Ao Nang. Guu så skoj!


Här är en liten bild på det första hotellet vi bodde på i Filippinerna. Som man ser på bilden är det nästan strålande sol.

(Det är så himla segt att ladda upp bilder så jag kör en i taget.)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0