Haft en del regn idag, alltså sedan igår

Regn, regn, regn, regn, regn, regn, regn, regn, regn, regn, regn, regn, regn, regn, och lite mer regn har det varit idag. Alltså regn hela dagen. (Något har hänt det går bara att skriva med feta bokstäver nu.)

Ri har inte jobbat så vi tog tag i vårt tråkiga liv och storstädade hela lyan. Dammsög väggar, golv och tak. Skurade badrummet och inne hos Joppe. Ny jävlar skiner det här hemma och vi är nöjda! Men tyvärr tog hela storstädningen bara en timme och sen visste vi inte vad vi skulle göra.
Kollade lite på teven de korta stunderna som teven inte var utan sändning på grund av regnet, brottades lite, tjafsade lite..
Ri lekte att han var en anka och slutade prata ett tag, kvackade bara. Det tyckte jag var hysteriskt roligt och det visar väl hur kul den här dagen har varit?

Har precis vågat mig ut en sväng till 7eleven, första långa uppehållet nu! Varit utan regn (dvs bara lite duggregn och en liten miniskur) i en hel halvtimme nu.

Planer för kvällen: käka middag, käka glass, käka bulle, käka jordnötter, dricka cola, ev kolla teve om den funkar annars tvinga Ri att spela kort.

Men jag är glad att elen fungerar och att huset är rent i varenda vrå utom under soffan där vi glömde dammsuga.

Hoppas på en lite finare dag imorgon men är det inte det så grinar jag ändå inte.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0