Regnsäsong?

Regn regn regn.. Har faktiskt varit en liten stunds solsken idag men regnet hängde i luften och det var bara en tidsfråga tills regnet skulle komma igen. Det var fruktansvärt kvavt men nu är det kallt igen.
Vet inte hur läne det regnade igår, började ju vid tolvtiden och när jag åkte hem igår natt vid halv två spöregnade det fortfarande. Då tackade jag mig själv för att jag är en stolt innehavare av en icke regntät regnjacka och en fin hjälm med ansiktsskydd så man inte blir blöt.

Ska kanske kolla lite på film med min kära sambo nu om han kan slita sig från wrestlingen på teven, snacksa lite gott och sen sova i ett kallt hus. Passa på.
Hoppas på lite någorlunda väder imorgon så jag kan ta mig till stranden och sätta mig i en liten hydda och njuta av min bok som jag fått av Emmy, helt jävla hemsk. Hade lite högläsning för Denice på stranden idag och hon låg och vilade i mitt knä. Precis som back in the days.

Be en fin kvällsbön ikväll om att internet kommer installeras i min lya imorgon. Det ska iaf jag göra och då jävlar kommer det att hända grejer!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0