HJÄLP EN STACKARS HEMLÖS (eller oj, uttråkad menade jag)

BUÄHÄHÄHÄÄ jag är sjuuuuk. Har haft svullna halsmandlar nu i över en vecka tror jag men jag har gurglat och gurglat med listerine som jag brukar göra när jag känner att halsfluss är på ingång. Men det har inte hjälpt den här gången.
Nu är de ännu mer svullna och igår efter att jag storstädat lyan, ja då däckade jag i soffan och så orkade jag inte ens käka middag. Inte ens godis ville jag ha och det är då jag vet att något är galet.

Har försökt spana in i min hals och tycker mig kunna se lite halsflussymptom (och så känner jag en hel del halsflussymptom kan man lugnt säga) men jag HATAR ju att gå till farbror doktorn här. I Sverige kan man ju gå dit och så kan de säga åt en att det kommer gå över av sig självt (som jag läste på google att halsfluss ofta gör) men så säger ju inte doktorn här, då tjänar de ju inga pengar.

Jag tror att jag har ätit tillräckligt med antiobiotika för resten av mitt liv under mina två år i Thailand så nu ska jag försöka döda infektionen med glass och funkar inte det, dvs börjar mina mandlar mögla om några dagar DÅ kan jag börja fundera på att gå till doktorn.

Nu väntar en tråkig tid. Åååååh, jag är redan trött på att ligga hemma framför datorn.

Så snälla. Ge mig tips på bra filmer eller utmana mig på Wordfeud, fridilid heter jag!

Kommentarer
Postat av: mormor boel

stackars lilla Frida. Du har då otur med din hals.Men att käka glass tror jag är kanon för förhoppningsvis så fryser bacillerna ihjäl. Jag håller tummarna kram

2012-04-23 @ 07:41:58
Postat av: Sophie

Så sant sagt om doktorerna!! Bara PENGAR.. och skit-antibiotika som oftast inte hjälper ändå!? :/

2012-04-23 @ 10:51:23
URL: http://liveharddieyoung.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0