TA INGEN SKIT!

Tack för alla kommentarer! Det känns lite bättre nu när jag vet att det inte var jag som överreagerade. Alla jag har pratat med här tycker inte att jag ska börja jobba där. Så jag försökte säga till min chef igår kväll på jobbet att jag inte ville börja jobba där.
Men han sa Neeej, var inte rädd! Prova något nytt! När jag var lika ung som du sa jag aldrig nej till ett jobb och titta vart jag är idag. Men han vet ju inte heller hur hans personal behandlade mig.

Så imorgon är det jag som tar mod till mig och går dit (helt jävla osminkad med rufsigt hår) och säger att jag inte vill jobba där. Min ursäkt kommer tyvärr vara att det är för långa dagar och alldeles för lite lön.

Det är ju inte så att jag är luspank och skulle dö utan det här jobbet.

Kolla puman jag är liksom. EN PUMA SOM INTE TAR NÅGON SKIT!!
Tänk er, om jag är såhär läcker när jag precis vaknat på morgonen med gårdagens smink och aniktet helt blött av svett. Hur snygg var jag inte igår när jag var fixad?

Nu ska jag äta nudelsoppa och försöka bränna bort mina halsmandlar som svullnat upp lite skönt.

Kommentarer
Postat av: Louise

Haha med shit, verkligen chefen från helvetet! :P Lycka till ;)

2012-04-18 @ 09:14:44
URL: http://dreamsandlies.wordpress.com
Postat av: Sophie

Nej vi ska bara hem och jobba och umgås med min familj & vänner! Sen bär det av till Thailand igen.. dock inte till Koh Phangan utan Nakhon eller Khanom.. vi vill bygga hus!;)



Riktig puma ja! Skit i gubben..haha!:)

2012-04-18 @ 10:14:50
URL: http://liveharddieyoung.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0