Matchar min söta bebis så fint


Söt som en kanin va!

Och en söt kanin!

Supper mår jättebra, verkar trivas i buren. För ut vill hon inte gå och jag har tråkigt nog bestämt för för att Supper ska bli en trygg individ och buren ska vara hans/hennes/dens/dets frizon. När Supper är där inne ska han (okej, vi bestämmer att det är en han, blir lättare så) känna sig trygg och ingen ska få stoppa in armen och lyfta ut honom.
Det bestämde jag mig för efter att ha googlat en massa på jobbet. Men nu ångrar jag mig för kaninjäveln går ju aldrig ut ur buren! Herregud jag känner mig ju jätteelak som håller honom instängd men dörren har varit öppen hela tiden (utom när vi sov) men han sitter på sitt tak, skuttar runt, äter, dricker, tvättar sig.

Fast det verkar ändå som att han mår bra. För annars sitter de väl bara och stirrar? Jag har för mig att när de tvättar sig så känner de sig trygga. Man får ju inte stressa en sån här liten bebis som egentligen är för liten för att vara ifrån mammisen. För då kan de sluta äta och så dör de.

Sen vågar jag inte ge så mycket grönsaker heller för då kan de väl få diarré?

Hjälp mig, jag har haft bebisar förut men då tuttade de mest från mamman och skötte sig själva.

Okej, en liten cocktailtomat ska hon få. Det gillar hon och det är så lite att det borde hon inte få dirre av. Så hoppas vi att hon snart vågar sig ut ur buren FÖR JAG VILL JU KELA!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0