Ugnsstekt fetaostfyllt kycklingbröst inlindat i serranoskinka serverat med pasta i tomatsås

Tänkte skriva lite hur vi gjorde det underbara ugnsstekta fetaostfyllda kycklingbröstet inlindat i serranoskinka som serverades med pasta i tomatsås.

Nu vet jag inte vad som hände texten är kursiv och går inte att göra rak. Så det får ni leva med.

Först mortlade vi vitlök och blandade ihop med fetaost, hackad koriander, salt och peppar.

Sedan tog vi ett kycklingbröst som vi delade mitt itu och skar två skåror i varje halva och la fetaoströran däri. Sedan lindade vi bara in kycklingen i serranoskinkan. Och så skjuts in i ugnen cirka 20 minuter i 175 grader.

Tomatsåsen var halvt färdiggjord. Denice hade någon typ Barilla (eller nåt sånt) tomatsås på burk.
Vi hackade en gul lök och vitlök och fräste en liten stund. Sedan i med två hackade tomater, lite italienska kryddor (japp, burken heter typ så. Trodde ju fram till i lördags att det var oregano).. salt och peppar kanske?
Sen i med den färdiga tomatsåsen!

Och sen i med färdigkokt pasta.

Så slängde vi upp det på två tallrikar och tuggade i oss.

VARNING FÖR PALTKOMA!


Och såhär kan det se ut om man nu inte har en ugn och väljer att käka kyckligen rå

Men det är inget jag rekommenderar. Har hört att man kan bli dålig i magen. Har dock ingen källa att hänvisa till så tro mig om ni vill.

Kommentarer
Postat av: Anonym

hejsan! Ville bara tipsa dig om en awsome sida: http://florinas.blogg.se/2012/february/tjana-pengar-pa-din-blogg-1.html#comment



glad alla hjärtans dag, hoppas du får en toppen dag!:)

2012-02-14 @ 15:22:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0