Visarun, really fun!

Hemma från Penang med ett nytt visum som ska räcka i ett år! Känns gött, kanske därför det var så kul att vara där. För att jag visste att jag inte skulle behöva åka dit igen på väldigt länge.
När jag vart i Penang tidigare så har jag mest ätit och suttit inne på rummet, försökt sova och få tiden att gå fortare så att det snart ska bli dags att fara hem igen.

Men nu bestämde vi oss för att göra något kul av det! Så vi gick och käkade lite halvkonstig indisk mat och sen gjorde vi bargatan i Georgetown! Jag hade inte den blekaste aning om att det ens existerade liv utanför Chulia street eller vad den där gatan nu hette.

Men vi var på en klubb som hade fem vakter i dörren (om jag minns rätt) och där inne var det midvinter. Så kallt att man började hacka tänder och vi var riktigt misslyckade drinkluder. Männen där bjöd på underliga drinkar (vem vet vad som var där i??) och ölslattar. Så vi drog vidare till Slippery señoritas och där hittade vi guldgruvan.
Ett gäng afrikaner som var bjudvilliga och rika! Alla brudarna fick dricka MOET utom jag! Jag såg dyrgripen svischa förbi i ögonvrån och sen såg jag mina vänner stå och smutta champagne när jag själv stod och kämpade med mitt glas Black label med cola.. NITLOTT!

Först var vi på en reggae bar och drack öl och Denice blev lite kär i japanen här på bilden

Slippery señoritas at Slippery Señoritas hehehe

Efter ett tag var grabbarna inte lika roliga längre och vi försökte bli av med dem genom att fly. Men de hittade oss igen.
Ny plan: Vara så äckliga som möjligt.
Resultat: De gillade oss ännu mer.


Här dreglar Denice burgare och är allmänt efterbliven, men vi bara växte i deras ögon.
Det kanske var killar för oss ändå? Som gillade oss som vi är.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0