Ännu ett jävla kattinlägg... om ni inte orkar läsa om katterna tänk då hur synd det är om mig som måste ta hand om skiten

Ella med en söt hund på nattmarknaden idag för att lätta upp stämningen lite. Jag ORKAR verkligen INTE med katterna mer. Vill slänga ut kissarna av honkön och underlätta livet lite för mig själv.
 
Åkte in till stan mitt på dagen och träffade Ella, käkade khao man gai och avnjöt (som vanligt) en gudomligt god glass på KFC samtidigt som vi försökte komma på vad spolmask heter på thai. Lite svårt eftersom jag inte ens kunde översätta det till engelska till Ella. Så inte ens hon visste vad jag snackade om, bara att det var typ som spaghetti vilket hon i sin tur sa till en man i en djuraffär som skrek av skratt och sa att hon inte fick jämföra kattens bajs med mat. Sen blev han creepy och ville ha våra telefonnummer.
 
Till slut fick vi tag i maskmedel (och pulver mot urinvägsinfektion av någon anledning?) och de fick skriva ner instruktionerna så jag kunde ta hem dem till min tolk (Ri). Väl hemma har jag nu krigat med katterna i flera timmar. Blivit riven, hört kattskrik och blivit halvt uppäten av myror som tagit över vårat hus.
Mamman är numera avmaskad, Bang är halvt avmaskad och Pussy är inte alls avmaskad. Det går inte. Fick mosa de jättestora tabletterna och blanda med mat som de nu vägrar äta.
 
Har iaf haft trevligt på Skype med både min mor och sedan med Elin. Fick klaga av mig en jävla massa och det känns bra. Elin hindrade mig från att ta livet av mig, tack för det vännen. Under tiden som jag skypade med Elin kelade jag med Bang och såg små kryp kräla runt i hans päls.
HUR JÄVLA MÅNGA PROBLEM KAN EN LITEN JÄVLA KATTFAMILJ HA EGENTLIGEN?! Jag menar allvar när jag säger att jag inte orkar.
 
Som ni har märkt ja, så har katterna tagit över mitt liv. Jag spenderar den mesta av min vakna tid med att ta hand om de här katterna och snart ger jag på allvar upp. Måste jag åka till veterinären imorgon igen med katten och reda ut vad den har i pälsen? Och sen duscha alla tre kattjävlarna.
Jag har redan rivsår över hela min kropp.
Jag är söndersvettig av stress.
Hela mitt hus är fullt av myror som äter kattmatrester som ligger överallt.
Det är också gulprickigt i vardagsrummet efter avmaskningen av mamman.
 
Ensamstående mamma till tre jobbiga katter är inte så jävla lätt alltså. Speciellt inte när man inte har någon bil och inte behärskar språket. Tänk på det och bli glada för min skull den dagen den här bloggen slutar handla om katter och börjar handla om mig istället. För då har jag skaffat mig ett eget liv och förhoppningsvis fått bukt med katterna.

Kommentarer
Postat av: Gaymasen

Sv: Whaaat? Välter Gula Gubben bajamajor? Vet jag inte men det är han iaf. Träffade på honom förra året också. Haha. :)

2012-07-02 @ 11:15:08
URL: http://gaymasen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0