Hej såhär har min helg varit hittills

He he heeeeeejsan I'm back.
 

Har egentligen inte ens varit borta men jääävla blogg.se krånglar ju sönder hela tiden. Ville inte publicera mitt fina inlägg igår (som jag var tvungen att skriva med feta bokstäver för det gick inte annars) och sen idag bara försvann mitt inlägg mitt under skrivandet.
Och när jag blir avbruten i mitt flow då jävlar alltså. Då skriver jag inte mer.
 
 
Men nu jäklar. Lite distraherad är jag dock. Håller på att googla samer med Ri.
 
 

Ska berätta om igår. Efter skolan åkte jag hem till Ella och hängde med hennes kusse+vän. Sen for vi till nattmarknaden och jag lyckades nästan hålla mig från att shoppa. Har ju shopstop tills vi far till Bangan men jag var bara tvungen att köpa söta gayiga halsband till kissarna.
 
Sen åt jag kanomjin. Fasen så gott. 27 barre för denna underbara middag:
Och jaa, det vita till vänster är min kebabrulle såklart. Jag är inte den som går på nattmarknaden utan att trycka en underbar thailändsk kyckling-halal-kebabrulle.
Mitt engelska sällskap.
En läcker grabb på KwanFang som vart helt betuttad i Ella.
Min söta bebo väntade på mig idag när jag kom hem.

Sov ju då över hos Ella eftersom vi gick ut i stan. Vi körde en rejäl barrunda fast vi bara skulle ta en öl och sen gå tillbaka och sova med Ellas kusin+vän men det slutade med att vi kom hem vid fyra. Det var ruskigt roligt faktiskt.
 
Sen har jag skypat med mor och far. Hälsat på Annelise, Khun och Oliver (den söta ungen har blivit skitstor) och sen har jag skypat med min kära bror, det var så länge sen sist.
 
Vad som händer ikväll vet jag inte. Har laddat kylen med chokladmjölk och bananer så en milkshake lär väl iaf slinka ner. Eventuellt framför en gosig film med mina två grabbar. Ri och hans vän. Not talking about kissen.

Kommentarer
Postat av: madde

varför googlar du om samer? jag kan kanske hjälpa dig, har ju vart ihop med en =)

Svar: Äh, du vet jag och google. Hade inget bättre för mig och jaa, jag har redan berättat för honom om din sameman haha!
ฟรีด้า

2012-07-07 @ 20:08:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0