Helt trött i kroppen

Sitter och tuggar på ett äpple som jag nyss la ifrån mig I SOFFAN?! Hygieniska Frida är i farten.. Och sen undrar jag varför det kryllar av myror här. Hm. Hjärnan kan inte alltid vara på plats.
 
Hur som helst. Ni får hånskratta åt mig för jag har inte hunnit med ett skit av det jag skrev att jag skulle hinna tidigare idag. Eller jo, jag har målat köket en gång. Sen har jag målat om ALLT som vi målade igår en gång till för det var flammigt och det tog enormt mycket längre tid än vad jag trodde.
Helt plötsligt när jag stod och målade så kom Ri och Gang och klockan var redan fyra. Hade då målat sedan klockan halv tolv med endast en liten dryckespaus på kanske fem minuter. Men det är ju som terapi att måla. Jag älskar't! Bara jobba med penseln runt runt och se resultat på en gång medan svetten rinner längs ryggen, pannan, överläppen, benen ja överallt.
 
Sen målade Ri och Gang alla trälister mörkare brunt så nu skiner de så vackert.
 
Måste dock köpa en FJÄRDE hink med färg för att måla klart köket och börja samt avsluta badrummet. Sen är det klart. Då ska vi bara skrubba golven igen och sen kan vi flytta in.
 
Blev så glad idag för jag såg hur lycklig Ri såg ut när han gick runt där inne och spanade. Han sa att han ville flytta NU NU NU och att det skulle bli jättespännande. Jag tycker ju faktiskt likadant nu när jag vant mig vid tanken och vi har så många planer på hur vi ska fixa där inne. Och ute.
 
Men nu på kvällen är jag helt slut i kroppen och vill bara ligga i soffan och myyysa med mina killar, den här gången snackar jag om Ri och Bang. Kolla bara vilken finis.
Älskar Bangs sovstil samt mitt ansiktes härliga lyster
Och så var himlen så fin när vi kom hem från huset
 

Så nu blir det myyyyyyyyyyyyyys.

Kommentarer
Postat av: Sophie

Bra jobbat!;) Jag gillar oxå att måla, bästa terapin.. Så vart blir det ni bor nu? närmare stan eller Ao nang? Lycka till med flytten måste kännas skönt!;)

2012-07-16 @ 21:31:20
Postat av: sara

Hej hitta din blogg för någon vecka sen, blev helt beroende av den haha. Något jag undrar, hur träffades du och din kille? Och vad fick dig att flytta till honom, var det inte läskigt/nervöst att bara flytta? har du gått ut skolan/gymnasiet?
Och varför flyttar ni? Kan du visa massa bilder på nya huset?
Sluta inte blogga drömmer mig iväg när jag sitter här i regninga tråkiga sverige hehe, sjuk e man också hosta snuva och feber så din blogg är till stor hjälp i ensamheten haha!
Kram:D

Svar: Hehe kuul.Alla svar finns här i bloggen :)
ฟรีด้า

2012-07-17 @ 00:35:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0