Be en bön för lillen.. Eller håll tummarna.. Eller vad som helst, snälla.

Aw fint att det finns folk som bryr sig. På riktigt. Efter skolan idag hängde jag med Ella i Thara Park inne i Krabi town och såg några faranger som dippade thaiar i havet.. Och en flock med faranger och thaiar som tog bild på dem.
Ella frågade vad de höll på med och de höll alltså på att döpa thaiarna. Sen förklarade de för oss vad ett dop var och undrade om vi trodde på Jesus as our savior eller något sånt, Ella blev jättenervös och vågade inte säga nej. Sen sa de God bless you och gick. Tack, tänkte vi. Eller nåt.
 
Sen ringde Emma, en tjej som är i... Ao Nang? Som jag stötte på för några månader sen och så visade det sig att hon läste min blogg och bla bla bla. Hur som helst så var hon gullig nog att ringa och berätta vad hon trodde om Bang. Hon sa precis som Annelise (som jag btw träffade i tisdags!) att han kanske hade mask. Eller Anne sa ju HAN har mask i magen, så smal och rund om magen som han är så idag har jag hållt tummarna att han har en jäkla massa små maskar i den spända buken.
 
Och så har jag köpt sköljmedel, såg det iaf ut som.. helt blått uuue. Har sprutat in avmaskningsmedel i käften på alla tre katterna. Mamma och Pussy tog det bra men Bang började dreggla vitt skum. Kände att nu jävlar ger vi det här en vecka och ser om han bättrar på sig men så gick jag in och kollade min mejl.
 
Hade fått mejl från Agria djurförsäkring. Skrev ett mejl till dem häromdagen och beskrev lillen och svaret jag fick var: Du har en allvarligt sjuk kattunge som lider, du bör omedelbart uppsöka en veterinär för undersökning!
 

Fick världens klump i magen och känner mig som jordens största djurplågare. Speciellt nu när jag tittar på honom där han "sitter" på golvet, båda benen ligger åt ett håll och han ser helt missbildad ut.
 
Men jag måste säga till mitt försvar att ibland verkar han helt frisk. Bara jättelite ostabil men just nu är det riktigt illa, benen är vinklade utåt och han "simmar" fram på golvet.
 
Imorgon tar jag mig till djursjukhuset efter att jag skrivit ner på ett papper vad som är fel med honom. Får väl ta lokalbussen och linda in honom i en handduk om jag inte hittar något bättre alternativ. Tack, Frida jag ska kolla med Annelise.
Och tack Emma!
 
Nu får ni hålla tummarna för lillen!

Kommentarer
Postat av: Emma J

Hör bara av dig om du behöver katthållare imorgon. Hoppas han repar sig med avmaskningsmedlet.

Svar: Tack! Tror att jag får med mig Ri när han kommer hem från jobbet :)
ฟรีด้า

2012-06-22 @ 18:44:55
Postat av: Sophie

Hoppas den lilla mår bättre och att ni fått nån hjälp? Så svårt i Thailand med djur.. vissa bryr sig om djur mer än andra om man säger så!I Thailändska mått ger du Bang typ kunglig behandling! Kämpa på!

Ja, man är sydthai!;) X

2012-06-23 @ 10:10:07
URL: http://liveharddieyoung.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0