JA vi ska åka och hälsa på Linping i Chiang Mai

Jävla bajs.. Det här nya blogg.se är säkert jättebra.. Om ett tag. Nu känns det som att det kanske inte var riktigt klart innan det lanserades? Har försökt att ladda upp en bild på vår lyxmiddag och mitt nya hår ett bra tag nu men det får bli ett mysterium hur det ser ut för "Ladda upp"-knappen reagerar inte på min beröring (hihihi).
 
 
Annars gillar jag att jag ÄNTLIGEN fick lite respons från er!
 
Tack mina kära.
 
Och dit vi ska är ju självklart Chiang Mai! Faktiskt så är en av anledningarna att vi åker dit pandorna eller ja, pandan. Linping är ju min idol och nu ska jag äntligen få träffa henne! Eller ja, se med mina egna ögon.
Kollar ju på den där klumpiga björnen varje dag på teven, som jag berättat förut har vi en kanal på teven här hemma som sänder live från Linpings bur 24 timmar om dygnet och varje dag har de även dagens highlight och i slutet på veckan veckans highlight.
Så jäkla kul för det händer aldrig någonting i den där buren. Linping och hennes kinesiska mamma ligger där och slaggar eller ibland när det är ruskigt spännande så kanske de gnager på en bambupinne (som importerats från Kina för dessa björnar äter bara kinesisk bambu sägs det).
 
Ri vägrar dock gå in till pandorna med mig, han säger att han ska vänta utanför pandadelen och hänga med deras långhalsade giraffer (yes, det står på deras hemsida att de har long neck giraffe.. googla short neck giraffe det är jättekul) för Ri hatar Linping och tycker att jag är en tönt.
Det gör inget för jag kommer ju ändå inte vara ensam. Lär ju lära känna alla pandaskötare också eftersom jag kommer hänga vid Linping i cirka en vecka från öppning till stängning.
 
Eventuellt kommer vi hitta på något annat också. Men antagligen inte.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0