Lyxkvinnan här

Njuter av ett glas rött och lite kex med goda ostar nu när jag tagit en paus i städningen.


ÖÖÖÖÖÖÖÖH nej, den trodde ni inte på va?? Njuter av ett glas cola och svinäckliga nudlar från Tesco (3baht styck så ändå helt okej lunch hehehe). Håller på att rensa bort mögel, bajs och kiss ur huset och det tar sin tid.
Klockan är halv två och jag har hållt på sen halv tio i morse.

Men gissa hur stolt jag blev när jag vaknade i morse och sovrummet var fritt från kiss och bajs och de små liven hade gått in i badrummet och uträttat sina behov! Nu ska jag bara försöka lära dem att kisa i kattlådan.. Eller är det bättre att låta dem uträtta sina behov precis bredvid toan? Så man varje morgon måste spola bort lite bajskorvar från badrumsgolvet hehe?

Har tvättat alla överdrag till soffan och väntar nu på att de ska torka sen har vi en perfekt bajsfri soffa. Såg bajsfläckar på alla överdrag i soffan utom typ två. Till och med mellan sittdynorna fanns riktiga guldgruvor/senapsfläckar eller vad du nu vill kalla dem.

Bäst att jag återgår till mina husmorssysslor så jag blir klar någon gång så jag kan fixa om mina cupcakes-naglar. Färgen ville inte sitta kvar när jag skrubbade bajskuddar i skållhett vatten.
(Ja justja, var tvungen att använda skållhett vatten för jag (eller någon annan duktig jävel) har lyckats smitta Ella med impetigo och hon har sovit i soffan så jag tänkte att det var lika bra att försöka få bort alla spår av de där jäkla svinkopporna som verkar förfölja mig. Om mina svinisar är borta? Jag vet inte, det är ett rosa ärr (?) om är insjunket precis bredvid ögat nu och jag hoppas att det är ett ärr, alltså borta.)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0