Haft fullt upp i helgen

Sitter med lillen i knät.. Paus. Satt med lillen i knät när jag påbörjade det här inlägget men numera är jag kattmamma på heltid vilket betyder att bebbarna kommer först. Och att hålla upp stjärten på Bang när han har bestämt sig för att sova halvt på mitt ben och halvt... halvvägs ner på golvet är en av mina uppgifter.
Annars kokar jag ihop kattmjölk (som fö smakar sjukt gott!) med antingen kattbebistorrfoder eller fisk eller blötmat för kattungar och sen måste jag vakta matskålen och se till att det är Bang och Pussy som snaskar i sig det och inte mamman.
Jag måste skölja bort bajs och kiss i badrummet eftersom Bang fortfarande uträttar sina behov bredvid lådan (Pussy är däremot jätteduktig).
Sen måste jag bära Bang till mamman så ofta jag kan och försöka få honom att snutta mjölk från henne och samtidigt klia galet på mamman så hon ligger kvar alternativt hålla fast henne. Ibland är mamman nöjd och hon får ligga PÅ mig när hon ammar, då kan hon ligga kvar så länge att båda bebbarna får äta tills de blir mätta.

Varför gör hon så?
Hon har även börjat bita och sparka Pussy så hårt att Pussy skriker riktigt högt och när hon kommer loss så springer hon och gömmer sig hos mig och är jätterädd. Jag är också rädd för mamman men jag har börjat hota att slå henne med sopkvasten när hon är dum. Eftersom hon egentligen är en hemlös katt så har hon väldig respekt för sopkvasten eftersom ALLA thaiar misshandlar ovälkomna katter med den.
Det är dock inget jag tänker göra men hota kan man alltid göra.

Nu ska jag snaska banan och nutella.

PS. Jag fick köra Ris moppe ikväll när vi var på väg hem från middagen.. Jag fick inte motorstopp en enda gång och jag är SÅ JÄVLA STOLT över mig själv. Så ni vet. Någon annan som är stolt över mig?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0