Högst upp på önskelistan till min födelsedag

Hmm jaa, marknaden ja. Kom aldrig dit igår och idag regnar det som attan ju. Dessutom har jag hört att den är pytteliten. Man ska tydligen vänta några dagar till för då lär det ha kommit lite fler stånd (hehe jaa, alltså sånna stånd som man kan köpa saker vid, menar inte horsnoppar nu heller).
Men marknaden ligger vid 7eleven i Klong Hang. Där onsdagsmarknaden brukar vara.

Klarade mig ganska fint från regnet ändå på väg till skolan! Det regnade visst bara i Ao Nang så alla kollade lite snett på mig när jag gled runt inne i stan helt blöt med regnjacka där solen sken och det var skitvarmt.
Sen kom regnskuren från helvetet när jag närmade mig Ao Nang igen på vägen tillbaka men det gjorde inget, var på så bra humör efter att provet gick skitbra!

Sen så var det rätt trevligt på jobbet, inga kunder och chefen var borta så alla var glada och hoppade runt och lekte. Lite kallt på vägen hem i spöregn igen då men wattafack! Jag har ju hittat värsta kapet!!

EEEEEEEEEEEEHH BILLIGT ELLER VAD??!?!?!? 319B för de där stora rattarna. Bara av att smörja den där tuben med kräm på dem.

Tänk om Kissie hade vetat det.

Då hade hon sparat en jäkla massa pengar!

Kommentarer
Postat av: Sophie

Hej Frida!



Jag kan prata skapligt mycket thai och också lyssna på samtal och förstå vad det handlar om.. Men nej jag kan inte läsa och skriva. Men funderar på att ta tag i det och gå i skola, finns kurser här.. Har du thaikille med?

2012-03-10 @ 08:29:57
URL: http://liveharddieyoung.blogg.se/
Postat av: Malin

Skicka hit!!

2012-03-11 @ 17:33:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0