Sissela

Ibland är hon sitter där och ger mig blickar, skrattar åt mina skämt eller leker präktig, vill jag bara utplåna henne från våran jord. Men så tittar jag ut genom fönstret och tar ett djupt andetag, plötsligt känns allt så himla mycket bättre, nu vill jag bara slå henne.
Några gånger har jag funderat på att tala om för henne vad som hände en gång när jag var kissnödig och full av hat, men mitt sunda förnuft hindrar mig. Men en vacker dag ska den slynan få vad hon förtjänar.

När kungen kom till skolan

En dag för ganska länge sen berättade våran fröken att kungen skulle komma till vår skola. När kungen kom ville alla känna på kungen och prata med honom. Men inte jag, jag satt i ett hörn och var sur.

Tisdag

Dålig dag.
Började med att jag försov mig. Igen. Sen var jag sur hela dagen, sen åkte jag in till stan med Adam och han köpte en present till Lisa. Sen gick jag och Stella till Peking och åt.
Efter det låg vi i hennes soffa och käkade choklad och dagen kändes bättre, när jag kom hem ringde jag till fitt-tre och skulle klaga på min jävla försenade nummerflytt. Jag fick vänta i en halvtimme sen när jag äntligen kom fram lägger cepet på luren! Fan vad jag skulle kunna strypa honom just nu.

Söndag

Just nu sitter jag bara här och är helt slut. Jag skulle bara kunna gå och lägga mig nu, men jag måste kolla på Big brother först.
I fredags var jag med Elin och åkte moppe, Elin tyckte det var kul. Sen åkte jag och mamma och åt på thai yai. Sen på kvällen åkte jag och träffade Stella, Steffi, Emelie och Natalie på fåtöljen så satt vi där nästan hela kvällen. Sen åkte vi hem till Steffi och så sov jag och Natalie där. Dagen efter, lördagen, åkte vi tre plus Emelie in till stan och köpte glass. Jag fick skavsår av mina nya skor så jag höll på att dö. Så nu måste jag ha mina lacoste resten av mitt liv.
Sen på kvällen var det fest hos Sjölund, det var helt okej. Det var inte så mycket follk där för hans far var hemma och sa att ingen fick komma in. Vi blev utslängda allihopa vid elva och då drog jag och Natalie vidare till Kalle. Där var alla som inte fick komma in hos Sjölund. vi var bara där en kortis men min jacka hann ändå bli helt bränd.
Sen knallade jag och Natalie hem och så efter ett tag kom Dojjan och Markus och hälsade på. Lite senare kom Pontus och Cibba också. Så satt vi alla och halvsov typ till fyra sen gick alla hem och la sig.
Jag var väldigt trött i morse när jag vaknade och hade väldigt ont i huvet. Så jag och Natalie slöade tills jag åkte på Johannas, Sabinas och Mathildas dansuppvisning. Det var kul för dom dansade jätteroligt.
Nu ska jag nog kolla på Big brother..

Aprildag med snö

I morse när jag vaknade trodde jag att jag skulle dö eller något åt det hållet. För när jag kollade ut genom förnstret var marken täckt av snö, det snöade! Jag var så nära på att klippa av huvet på någon.
Men all snö smälte bort under dagen, och tur var väl det. Vi skulle på bio med skolan, så jag och Lisa åkte in till Nacka forum innan och käkade sushi. Sen kom Adam och vi gick och provade kläder och skor.
Sen var vi på någon jättedålig bio i dieselverkstaden och den sög! Den handlade typ om någon som fick en sten i huvudet och dog så skulle hans kompisar typ begrava honom. Jag kunde bara garva åt dom för dom var så fula.
Sen gick jag och Stella till Sickla och så köpte jag ett par seglarskor, dom var lite fulsöta. Sen åkte jag och Stella hem och åt. När jag kom hem var jag tvungen att plugga till mitt helt onödiga so-prov imorgon. Och nu var jag i stort behov av en paus! Shit religion är ju bara dumhuven som tror på konstiga saker? Onödigt att lära sig, när har man användning för det..

Sommarkänslor

Idag fick jag verkligen sommarkäsnlor, Stella var så brun och somrig. Vi satt ute på lunchen i solen, det var verkligen härligt. Så vi råkade komma lite för sent till lektionen, fan. Jag som hade slutat med det.
Efter skolan åkte jag, Stella och Elin in till fåtöljen och fikade. Sen skulle Elin såklart köpa kläder som vanligt, men jag och Stella satt kvar och myste. Jag råkade tappa mitt rouge på någon turk på undervåningen, det var lite kul. Sen ringde Elin helt överlycklig över att hon tydligen hade sett någon från förra årets Big Brother. Cool.
Jag hatar Linn i Big Brother! Det enda hon gör är att sitta och kedjeröka och snacka skit om Jessica för att hon tydligen är så jävla jobbig. Hon är ju iaf rolig att kolla på. Om jag kunde så skulle spotta på hennes skor?

En tisdag

Idag var det första dagen i skolan efter Åre och påsklovet. Några hade på sig sina Åre-tröjor, (bland annat jag, Lisa och Matteo eftersom vi hade bestämt det innan, lite mobbat men vi är ju trion,) och många i skolan kollade snett på oss?
Jag är jämt helt galet morgontrött men idag var det helt konstigt, jag vaknade typ sex och låg och kollade ut genom fönstret sådär lagom trött till typ sju. Sen var jag överpositiv och Lisa som inte var det tyckte att jag var jobbig.
Sen satt alla och dampade hela dagen om vad dom hade gjort på lovet och hela dagen gick fort. Sen efter skolan jobbade jag och fick hyperdamp på alla äckliga snorungar. Det var en tjej som stog och grävde sig någonstans där man inte bör gräva sig in public. Och så dreglar dom och jag hatar idrottsskolan.
Tråkigt att det inte är DP idag, men jag måste ändå plugga till mitt religionsprov. Idag fick jag veta att jag måste nog göra det på återläsningen. Åh, ingen sovmorgon.
Juste, jag har fått en ny iPod nu, fast mycket av den musik som jag laddade in i min förra har typ dött ut av någon sorts epidemi. Men det ska nog gå att fixa.

Tråkig måndag

Åh, det här är bara en sån här dag när man vaknar på morgonen vill man bara gräva ner sig. Så jag låg i sängen nästan hela dagen. Sen släpade jag mig till datorn och satt här och datanördade mig i evigheter. Jag fick massa bilder från Åre av Lisa. Så blev jag deprimerad också. Så satt jag bara och tänkte på hur kul vi hade det och så blev jag sur.
Jag orkade inte åka till min kusin så det blev bara en RIKTIG tråkdag, lovet är ju slut nu.
Jag är så deprimerad och sur och arg så jag måste käka godis, men inte fan har vi det hemma heller! Jag vill bara vara i Åre!!


u  Jag saknar Åre så mycket


Påskhelg

Nu är det måndag. Eller söndag egentligen för jag har inte gått och lagt mig ännu.
Det har vart ett långt påsklov, väldigt skönt. Jag har typ inte gjort någonting, bara slappat. Men det behövdes. Fast nu i slutet kändes det lite tråkigt och det vra dags för fest.
Så igår åkte jag, Matteo och Lisa till Markus som hade fest. Först var det bland det tråkigaste jag har vart med om, jag hade skitont i huvudet och så var det nästan inga människor där och ingen verkade vara på festhumör.
Men efter ett tag kom det mer folk och så blev det kul. Sen vandrade jag och Sabina hem relativt tidigt, vilket var ganska skönt eftersom jag hade lite feber.
Sen i morse när jag vaknade hade jag ganska ont i huvudet så jag och Sabina lagade oss en stadig frukost bestående av kroketter och hemmagjorda köttfärsbiffar. Sen åkte vi till fåtöljen och satt där hela dagen. Efter det åkte jag till min kusin och busade.
Och ikväll var jag helt död, så Natalie kom och hälsade på så låg vi och kollade på film och myste.
Imorgon ska jag nog bege mig till min käre kusin igen.

David       Frida
David och jag som judar.

Vår

Nu sitter jag bara här och gör ingenting. Det känns bara så bra att det äntligen har blivit vår efter den långa vintern. Precis när jag trodde att den var slut och köpte vårskor och jacka så började det snöa igen. Men nu är det äntligen vår.
Jag är typ lite sjuk så det känns skönt att bara ta det lugnt ikväll, men jag saknar Elin som åkte till Holland idag. Jag som hade planerat att ah det mysigt massa dagar med Elin det här lovet men så blev det inte. I fredags fick jag iallafall vara med henne och Stella. Det skulle bli fest och vi gjorde oss i ordning men sen när det väl kom till kritan orkade ingen av oss gå ut så det blev en mysig kväll framför teven.
Idag var jag i stan med Fredrik och jag hittade så himla mycket fina kläder och skor som jag bara vill köpa. Jag har kollat på balklänning men jag har ingen aning om vad jag ska ha för någon och det börjar ju bli lite ont om tid. Jag hittade en jättefin från Ida Sjöstedt men jag vet inte om jag kan ha den på balen.
Måste ta och leta rätt på någon nu.

Åre 2006

Nu är det äntligen påsklov.
Det blir ett väldigt långt lov eftersom veckan innan lovet var jag i Åre med klassen. Det var verkligen hur kul som helst. Jag ville verkligen inte åka hem för det blev lite för lite åka. Åres backar var ju verkligen underbara, vädret var fint och det var inte mycket folk.
Boendet var helt okej, dock ingen diskmaskin men med Lisa i huset gick det bra. Hon organiserade diskdagar åt alla och jag tror inte att jag diskade en enda gång. Första kvällen var nog den roligaste, vi var så sjukt trötta efter den långa tågresan och nästan ingen sömn natten innan så vi var verkligen på skratthumör. När vi kom fram åt vi jättegod pizzabuffé i tegefjäll.
Andra dagen fick vi gå upp vid åtta för att hinna åka hela dagen, ingen orkade åka in till Åre så vi stannade i Tegefjäll och Duved och åkte där, det var roliga backar när man ännu inte visste hur bra åre var.
Efter middagen åkte några in till Åre by och kollade på Åre-tröjor och handlade mat.
Nästa dag åkte vi in till Åre och åkte där, det var verkligen underbara backar och det gick jättebra att åka. När vi skulle hem åkte jag och Sofhia lite fel och fick ta taxi hem. På kvällen åkte hela klassen in till Åre för att titta på Jon Olson när han skulle hoppa och för att köpa åre-tröjor.
Jag, Lisa, Agge, Sebastian och Matteo åkte tillbaka till stugan och åt jättegod mat och sen somnade vi jättetidigt. Lite senare vaknade vi av att Micke kom och berättade att August hade raggat upp några tjejer som vi var tvugna att komma och kolla på. Men dom var inte särskilt sociala så jag Lisa och Rasmus gick upp till vår stuga och bastade istället.
Nästa dag tog vi kabinbanan upp till Åreskutan och åkte helt underbara backar ner och åt lunch. Sen åkte vi lite mer och sen åkte jag och Ebba hem och satte oss och solade på balkongen. Sen åkte hela klassen in till Åre och käkade på någon krog med jättegod mat. Sen delade alla tjejer på en taxi hem och så satte vi oss och kollade på OC. Eftersom det var sista natten så tog några tillfället i akt att festa loss vilket kanske inte var så bra. Men allt slutade bra.
Sista dagen var man helt deprimerad för att vi skulle hem, jag ville iallafall vara kvar. eftersom jag bara sovit tre timmar natten innan orkade jag inte åka mer snowboard så jag, Emilia, Petra och Ebba satte oss i restaurangen i Tege och käkade buffé tills vi skulle hem. Tågresan hem gick ganska fort, råkade somna och vaknade av att Sebastian hällde baconost i munnen på mig. Det var inte så trevligt. Men hela resan till Åre var väldigt roligt och jag skulle gärna stannat längre.

RSS 2.0