80-TALEET!

Vilken jävla vecka. Fick en ny biljett till slut och drog dit på måndagen med Mathilda. Sen kom slaskfittorna några timmar senare fast det var fullt med göteborgare runt oss så de fick bo lite längre bort.

Fettot kom inte förräns på onsdagskvällen då Mathilda plockade poäng med mr Laid-Back!
En underbar sak som hände var att Guvernor Andy spelade på S2 och jag var där, längst fram! Vem petade han på tutten? :)
Mindre underbar sak var att Lisa var så tjock att det utbröt ett matkrig, att Malmö förlorade mot Bajen och pga det gick min telefon sönder så nu får jag gå runt med en vacker nokia från 1800-talet.

Men nu måste jag verkligen sova för det har det inte gjorts så mycket den senaste veckan och jag ska vara på jobbet 06.50 imorgon bitti. Så tjipp!

Jag har iaf en stol

YOYOYO! Äntligen hade man taggat till enormt och verkligen börjat längta till dagen D. Imorgon alltså.
Men vad händer? Ja, förutom att jag ska fara till Uppsala imorgon bitti och gå på den där jävla rättegången så är Lisen sjuk så det verkar som att Mathilda får åka själv. Jag skulle ju kunnat låta henne åka med Stickan om hon inte redan för länge sen visat så tydligt vad hon tycker om honom.
Sen har vi mitt lilla andra problem: Jag har min biljett på mejlen fast hela mejlsidan är nere. Jag kan alltså inte få tag i min festivalbiljett! Så om jag väl tar mig till Dalarna har jag ingen biljett. Just nu är jag lite iskall och bryr mig inte så mycket men jag känner att om ett tag kommer jag inse innebörden av problemet och go nuts!

Mitt andra problem är att halva min vandrar-ryggsäck består av mat! Och andra halvan är kläder, jag vet inte hur jag ska få ner alla leksaker och sånt som behövs? Som tur är har Angelica inte krävt att få tillbaka pirran så den har vi att lassa prylar på. Dessutom hittade jag en gammal lyxstol från Uppsala i förrådet. En sån här fin mörkblå med ölhållare. Har man flyt ibland så har man det oftast med onödiga saker, för vad ska jag med stolen till om jag inte ens kommer in på festivalen?

Varför kör alla runt med takbox?

Jag såg en svart bajskorv idag, det var typ det mest spännande som har hänt idag förutom att jag har semester!!

Best day of my life, eller the best ten days of my life.


Var ju tvungen att fira detta med att för första gången lyssna på RH fast tyvärr var det ganska trångt i SR av olika anledningar, fast inte för att det används till så mycket annat än ett SR. Men iaf, RH var inte alls som jag hade tänkt mig, satt bara och väntade på att låtarna skulle komma igång, det fanns potential jag kände det. Men ingenting hände, man blev bara seg och kände för att plocka fram vattenpipan och kolla på the big screen. Eller?

Nu sitter jag bara och väntar på att Fredrik ska landa så ska jag åka och hämta honom för att sen åka hem och käka middag vilket kommer bli väldigt sent men sen ska jag leka med Familjen hela natten, fast inte hela natten!


Agressivt heligt krig

Idag har jag däremot skärsår på armarna! Livet på jobbet sliter på en, man river sig och får tränigsvärk. Idag fick jag jobba inne, tack gode gud! Men imorgon är det ut på åkern igen och trampa tills fötterna blöder.
Klockan är way too much för att vara uppe! Över halv tio, det betyder att jag ska ligga ner i sängen och sova nu för att orka upp imorgon bitti och jag som inte ens har bestämt mig för vad jag ska ha med mig för lunch imorgon.

Har så mycket att göra nu, Fuleil fyller år imorgon, det är midsommar, jag måste klippa mig, packa och gå på gudstjänst. Sen ska man hinna slappna av och njuta av denna långa helg man får nu för nästa vecka blir ett helvete med jihad jihad och allt vad det innebär.
Nej nu går jag och gör en macka, tjipp!

Baglady

Var tvungen att uppdatera lite. Blev inga skärsår på armarna, tog tag i mitt liv istället och åkte hem till Jessica men blev försenad och till min stora besvikelse var det 1-1 när vi kom fram men så fort EM-karamellerna plockades fram fiaxe jugge-Ibbe till det som alla nog redan vet.

Hade på mig min nya Sverige-bandana som jag fick av Leif men den hjälpte då inte så enormt mycket. Efter det var det bibelsnack, källarbarn och baktävling. Det blev inte en så hemsk kväll som jag trodde.

När jag kom hem parkerade jag mig här och kollade lite på örontöjningar och läste om dumhuven som hade töjt från 3 till 10mm på en dag! Hur dum får man vara? Klart snibben spricker och osten osar satan.
Läste även att man skulle byta till naturmaterial om det luktade ost, men varför skulle man vilja bli av med lukten? Den är ju halva nöjet :)

Nu ska jag sätta en påse på huvet och se om jag dör. Tjipp!

En dag som denna är ingen bra dag

EM om 40 minuter och här sitter jag och vill döda alla.
Vissa människor gör mig så förbannad, jag orkar inte ens åka hem till Jessica för att kolla på fotbollen. Funderar på att bara låsa in mig på mitt rum och dra för gardinerna och ligga där hela kvällen och vänta på att det blir måndag morgon så jag kan gå till jobbet och göra lite nytta.
Jag vill inte ens se fotbollen, är på för dåligt humör så jag lär väl bara sitta och skära mig i armarna och det drar ju bara ner stämningen.

Ska tvätta min skjorta idag

Jag råkade begå ett brott idag. Jag stal en gummisnodd från jobbet, men jag lovar jag ska lämna tillbaka den imorgon.
Nu ska jag och Eva åka och handla så ska jag baka kakor och tårta för imorgon är det ju min dopdag! Jag har så himla mycket att förbereda, jag har ju inte hunnit köpa något oskuldsfullt att ha på mig så jag kanske drar förbi Michelle i OC imorgon och köper en dopklänning eller ett lakan att svepa om mig. Klädseln är ju ändå anständig och då kan man ju inte komma med jeans!

Så nu börjar jag känna hur det osar ur min armhåla, tjipp!

En kall dag är en bra dag

"Hatattack mot känd bloggare" är texten man möts av så fort man sätter på internet. Vilket jävla skämt! Som om inte jag dagligen utsätts för liknande händelser (bara liknande på så sätt att flaskorna verkligen träffar mig i huvet) och jag tar det som komplimanger. Man måste lära sig att tolka folks beteenden.

Igår var det Sverige - Kostas och Familjen satt samlad i soffan med chips, EM-karameller och härliga Sverige-kläder. Andra målet blev även firat av Leif med näverlur.

Idag var en händelserik dag på arbetet. Jag lärde mig att spöregn också kan innebära svett, jag åt samma lunch som igår och lär göra det imorgon med.
Efter jobbet cyklade jag till Orange Country och träffade den kända bloggerskan Emelie (http://fejkemelie.blogg.se) och köpte godis sen körde jag hem henne till mig och vi parkerade i soffan och låg där tills nu ungefär. Nu ska jag duscha sen kolla på min baby Anders i Frusna män söker och sen blir det läggdags, det var ju en sen kväll igår: somnade inte förrän vid elva!

Goodbajs

Hoppas det är kallt imorgon

Nu är det bara 29 dagar kvar och 9 tills jag är ledig en vecka!
Fy satan vad jag har svettats idag. Fast några otroligt roliga saker har inträffat: sorterade ett brev till Mathildas mamma(!!) och ett till min egen mor och far. Fast det bästa på hela dagen var när jag hade släpat mig hem och låg i soffan och käkade glass och sen sov i två timmar framför teven.
Imorgon ska jag äta en macka till lunch, med ost och gurka.

(Har även på mig en supersexig outfit! Jag kommer få mega bonnabränna men det är ju bara fint.)

Vilket jävla lov

Jag vet inte vad som har hänt med min blogg men tydligen så har den flyttats. Oh yes.
Körde precis hem Stella och det var ett glatt farväl som inkluderade vår fingerdance! Sen åkte jag en snabbis förbi jobbet! En sån ångest jag har.
Trodde att den skulle räddas av en underbar dag på Björnö med familjen men Johanna var sen och när hon väl kom höll vi på att frysa arslet av oss och begav oss hem till mig istället och la oss på gräsmattan och gjorde en hel del listor. På vägen hem från Björnö planerade vi även ihop en spelningslista a la fjortisdunk, passar oss.

Nu ska jag sussa för imorgon är den första av 30 dagar på jobbet. Börjar tio i sju och I am looking forward to it! Det vet alla som spenderat några sekunder med mig sen i torsdags.

RSS 2.0