Städa

Finns det något jag hatar så är det att städa. Jag vet inte varför men att plocka fram en gammal sketen dammsugare ur något skåp och svepa med den över golvet känns bara så jävla onödigt.
Jag är den som dammsuger först när dammråttorna attackerar, när de hänger sig i strumporna eller när en hel sandlåda krasar under fötterna. Annars klarar jag mig.
Och i Thailand är det ju så oerhört underbart att städa. Jag äger ingen dammsugare och vet ingen som gör det, där nere grabbar man bara tag i sopkvasten och sopar ut det man har tröttnat på. Man viker ihop sina kläder som ligger slängda på golvet och kastar på ett rent lakan på sängen. That's it.

I supermoderna och kliniskt rena Europa ska allt vara så perfekt. Det ska dammsugas, dammas, torkas golv och kuddar ska fluffas till och tjofaderittan.
Ja det är alltså vad jag ska ägna mig åt nu.

Kommer sova gött i natt

Very very busy day today! Allah jag kommer få stressutslag efter denna dag. Har nog inte vart med om såhär mycket på en och samma dag sen jag kom till Henningsvaer.
Dagen började väl lite segt med datanördande i ett par timmar tills jag och Madde fick för oss att ta blixten (aka den skruttiga volvon) in till Svolvaer. Jeez det var ett äventyr. Dels för att jag inte har mest erfarenhet av bilkörning och för att vägarna här är extremt smala och kringliga. Sen så har jag aldrig kört en så stor bil förut (förutom den där gången jag fick köra lastbil min enda dag på mitt favoritjobb).
Väl inne i Svolvaer shoppade vi loss på Rimi först sen gick vi loss ordentligt och köpte oss ett varsitt linne. Wooh pengarna flög åt alla håll. Efter ett litet samtal på Maddes mobil letade vi oss runt inne i byn och hämtade musslor till restaurangen och sen begav vi oss hemåt.

Väl hemma (då Madde tagit över ratten) såg vi att husen på andra sidan vattnet stod i lågor så vi var ju bara tvugna att spana lite på släckningsarbetet tillsammans med resten av invånarna i Henningsvaer. Har nog inte sett så många människor på ett och samma ställer på länge.


Efter branden kurrade det i kistan och jag slängde ihop en gourmetmåltid bestående av snabbmakaroner, krossade tomater, majs och champinjoner (de sista tre konserverade och allt från lyxmärket Euroshopper).
Gluttade på den längsta mastodontfilmen genom tiderna, Bangkok Hilton och sen var det dags för mat och vinprovning!

Vad har du gjort idag?

Vad jag har gjort idag?

Ätit gröt, suttit framför datorn, bytt lakan i sängen (dock kastade jag bara de skitiga lakanen (fulla med dregelfläckar) bara på golvet), duschat, suttit mer framför datorn och nu här på kvällskvisten fick jag och Madde för oss att äta. Bad idea är allt jag tänker säga på den.

Eller nej, nu ångrade jag mig. Jag vill gärna berätta om min goda tonfiskröra som jag skrapade ihop på en halvmjuk lök och efter att ha tryckt i mig några mackor fick jag extrem magknip. Vet inte om jag kommer våga resa mig upp nu utan att jag skiter på mig. Fy satan i gatan måste lägga mig i mitt lilla instängda rum o fisa loss i min favoritställning, kallar den lite spontant Johannas mammas fisställning.

Over and out nu jävlar kör vi!

Ingenting

Ja, igår jobbade jag nio timmar! Kändes underbart fast jag hade jävligt ont i benen när jag slutade. Kokade te och fikade lite inne på mitt rum och kollade på film.

Annars händer det väl inte så mycket här uppe. Som vanligt då.
Om typ tio dagar ska jag boka resan. Jag har fått norskt personnummer nu.

Om cirka 47 dagar är planen att jag åker till Thailand.
Ri ska köpa en moppe till mig snart.

Midsommardagen

Usch sicken hemsk natt jag har haft! Drömde att Ri var död och jag var någonstans med Lisa, typ fjällen och jag ville bara umgås, inte vara ensam men hon satt instängd på sitt rum med sin pojkvän heela tiden.

När jag vaknade hade jag jättemycket ångest och trodde på allvar att Ri var död och tänkte att det var ett tecken. Så jag försökte ringa honom men det går ju inte att ringa på min mobil så jag satte mig vid datorn och då fick jag ett sms av honom.
Så nu jävlar ska jag få veta vad som har hänt. Om han har gift sig, dött eller bara varit dissig.

Dead serious

Jag får damp. Jag börjar tro att Ri har gått och dött eller nåt åt det hållet.
Idag är det midsommar.
Idag ska jag jobba.

Snart gör jag något drastiskt. Typ ringer upp ALLA mina pengar på mobilen för att försöka ta reda på vad som har hänt apungen. Seriöst.

Jag och Dodlarn är dreamteam!


Ouf nu har jag haft lite quality time med mina vänner igen. Stella väldigt kort på Skype, Denice lite längre, Lisa väldigt länge och Dodlarn ett ganska bra tag på msn.
Dodlarn kan vara rätt underhållande på msn.

Saker vi har pratat om idag:
Vad vi ska leka när jag kommer hem
Vad man kan göra om man har tråkigt och vill tänka på något annat
Att Emelie är den största slampan i världshistorien (Samantha diskad sedan länge)
Att män kan vrida om snoppen några varv
Norsk midsommar
Att vi saknar varandra

Snart blir det ändring på det roliga och massa skit i brallan istället. Jag och Madde ska nämligen kolla på... (trumvirvel).. PARANORMAL ACTIVITY! Som skydd mot onda andar ska vi införskaffa:
Täcke som är ogenomträngligt för andar/spöken
Nya strumpor till Madde
En kopp te
Digestivekex från euroshopper

Blir nog inte så mycket bad denna sommar

Idag har vi varit och shoppat loss inne i Svolvaer en "lite större by" en halvtimme härifrån. Köpte mat och godis och hårfärg. Har dock fortfarande beslutsångest över om jag ska färga håret eller inte men nu lutar det ju iaf åt att jag ska göra det. Jag och Madde vill iaf vara lite midsommarfresh.
Så det blir väl antagligen blondering i kalufsen och klippning av luggen igen.

Fick massa bilder från när jag kom till Ao Nang igår av Denice och kom fram till att jag absolut inte ska klaga på hur jag ser ut. För fy fasen för dom bilderna. Jag är supernöjd med hur jag ser ut idag kan jag lova!
Skulle dock inte bli ledsen direkt om jag fick vara sådär brun igen..

Någon gång ska jag bada badkar igen! Får väl försöka bjuda in mig hos Stella när jag kommer till Sverige eller våldgästa islänningarna här för dom har badkar. Men det är ju så jävla tråkigt att bada ensam. Det blir nog i Sverige.
Eller som på bilden, ta in på Golden Beach Resort och bada bubbelbad, käka melon och djungelvrål och dricka cola. Är inte det lyx så säg..

Peengaar!

Lite glad är jag idag. Ska jobba klockan två - kul. Ska få en ganska fet lön den 25 - kuuul. Okej ganska fet lön, snackar 900 kr men tycker ändå att det är helt okej lön för en dags coladrickande i baksätet på en lastbil. Vad säger ni?

Så när dessa pengar trillar in på kontot kan jag betala av 900 kr av min skuld till mor och far! Woooh!

Igår kväll var jag glad. Pratade med Stella och Lisa på skype i över två timmar och det gjorde min kväll kan jag säga. Tacka gudarna för skype!
Har ju inte fått stilla mitt skypebegär på några dagar eftersom min man begett sig hem till sin lilla by i flera dagar och vägrar höra av sig till sugarmama. Kanske överför lite pengar till hans konto så han inte glömmer bort hur mycket han älskar mig?

Kul liv man har

Jaa jag fick jobba hela tre timmar igår. Sen var det slut på det roliga.
Idag sitter jag här igen i min ensamhet och är en sorglig människa. Kollar på regnet som öser ner utanför dörren och försöker få mina fingrar att inte frysa fast i varandra. Detta är alltså när jag befinner mig inomhus.
Jo en sak har jag gjort idag. Hängt tvätt.

Annars har jag legat i min säng och tittat på när dammråttorna dansat över golvet.
Bossen har tagit bort våningsängen som stod i mitt rum så nu har jag värsta discohörnan, massa synligt damm och ingenstans att lägga mina kläder.

Jag vill äta tacos med mina bästa kompisar!

Finally

Yes yes yes när klockan slår halv kilar jag ner och tar itu med disken om allt går enligt planerna. Jag ska alltså äntligen få jobba! Kan man vara lyckligare? Kan man sorgligare? Fast jag har å andra sidan aldrig påstått att mitt liv är särsklit fab.

Wish me good luck och att jag inte blir uppskickad hit igen.

Ta det med en nypa socker (hö hö)

Okej en något mer positiv Frida här nu.
Har vart ute och krigat mot snöstormen (typ). Jag och Madde vandrade över till andra sidan för att gå på middag hos islänningarna. (Och jag som trodde att Island bara hette Island för att, inte för att det var isigt kallt men ack så fel jag hade.) Där var det kallt så vi satt och burrade in oss i filtar, spelade poker och käkade.
På vägen dit krafsade vi fram några blommor ur snön som vi gav till männen när vi kom.

Snart ska vi kolla på film! Wey, äntligen händer det nåt i byn haha.

Såhär (ungefär) såg det ut när vi vandrade över till andra sidan (ja det är dit man kommer när man blir utröstad från centrum).

Varning för positiv Frida

Jag har inget liv.
Jag vill dö.
Jag har tråkigt.
Jag är fattig.
Jag har inget jobb.
Jag fryser.


Åh vad jag inte gillar Norge! Eller just Norge är det väl inget större fel på förutom att alla pratar som cp'n och att det är fruktansvärt dyrt här men jag gillar inte att vara här. Inte nu. Inte när jag inte jobbar.
Jag ville ju bara åka hit för att tjäna pengar. Hade jag vetat att det skulle vara såhär hade jag nog åkt hit lite senare när det fanns jobb till mig. Då hade jag kunnat leka lite mer med mina kompisar som jag inte sett på flera månader och inte kommer att se på flera månader igen sen.
Usch jag vill bara jobba och inte tänka. Jobba, äta, sova. För när jag inte jobbar sitter jag bara och tänker massa dumma tankar. Att jag längtar hem, ja tänka sig att jag skulle längta hem till Sverige. Att jag längtar nåt så oerhört efter Ri.

Men jag bara hoppas att det blir jobb, jobb och mer jobb till mig snart. Tänk positivt! Bara jag får jobba lite, får min första lön och kan betala av mina skulder och kanske kanske köpa mig en liten biljett till Thailand kommer allt kännas bättre. Då vet jag att jag verkligen kommer iväg. Då har jag verkligen ett mål. Då vet jag att det här bara är tillfälligt.
Kylan här uppe gör ju inte saken bättre kan jag lova. Jag vägrar gå utanför dörren. Jag lovar det är helt jävla fruktansvärt. Typ fem grader ute och isvindar. Som dom där jävla tornadosarna i The day after tomorrow, man dör på en millisekund.

Nej för fasen nu ska jag vara glad. Kul för prins Daniel att alla brudar i hela Sverige numera verkar vara kära i honom efter hans lilla tal igår. Ja, jag såg det och nej, jag blev inte kär för fem öre.


Det här skulle ju inte sitta helt fel nu. Men juste jag befinner mig i världens minsta by, kakor är dyrt och affären är stängd. Dessutom lockar ju inte de ovan nämnda isvindarna..

Pannkakor

Snart ska jag och Madde iväg på pannkaksmiddag hos Emma. Gud vad gött att få något annat i magen än nudlar, knäckebröd och havregrynsgröt. Vill iofs moffa tacos hela natten lång men det är dyrt och så finns det ingen köttfärs på konsum här (eller jaaaaa jag vet det heter inte konsum). Eller jo det var visst två lögner i den meningen, det finns ju fryst köttfärs packad som en liten korv. Ingen var särskilt taggad på den.

Idag har jag jobbat wey! Skulle ju jobba hela dagen hela kvällen men fick gå vid sex, eller var rättare sagt tvungen att gå vid sex. Inga gäster just då. Kom väl ett tiotal under dagen annars. Fan.
Ikväll ska vi nog gå till klättercafet och supa oss fulla. Men jag som är så fattig kanske skippar det. Inte supa om jag inte jobbar, inte supa om jag jobbar. Det är mitt motto! Ska försöka leva efter det nu också. Gick ju hem o sussade igår men jag känner mig som en jävla torrboll!
Fast vad vill jag helst? Dricka superdyr öl här eller stanna i thailand längre? Svår fråga.


Fecking summerfeeling

Ha ha ha jag hånskrattar er alla rakt upp i ansiktet! Ja iaf er som kommer och påstår att det är sommar nu, kalla mig tönt som låtsas att jag tycker att det är kallt i mitten av juni. Gör det! Men inte fasen tycker jag att åtta jävla grader och total storm är varmt. Inte direkt shortsväder. Det är sånt väder som får mig att sitta inne dagarna i ända.
Ni har det lite varmare i Sverige kanske?

Shieet jag vill ha liite mer värme tack! Idag sitter jag och snuffar på resor till riskäkande land. Jävlar jag har den bästa resan på kläm här, bara den finns kvar lagom tills lönen trillat in på kontot.
Sen när jag har bokat den är det bara att påbörja nedräkningen. Guu vad jag längtar!


Tummarna upp (men håll dom först så jag får den fina biljetten)!

Dags att sussa kudde nu va

Kul man kan ha. Ska fixa all skit som jag förstört när jag har tid. För imorgon då jävlar ska vi jobba sen blir det tacos!!! Oh lord kommer jag ens kunna somna i natt? Får kolla på film.

Stabil nybörjare i onsdags kväll/natt

Tacka gudarna för skype

Åh imorgon blir det äntligen jobb för mig igen.
Idag har jag slaggat sönder hela dagen, åkte in till Svolvaer i morse och fixade norskt personnummer och sen när jag kom hem vart det skype med Ri. Till klockan ett. Sen var det sova. Till klockan sex. Helt bananas att min lilla tupplur kunde bli så otroligt lång men nu har jag dödat den här dagen haha. Kommer nog aldrig kunna somna ikväll.

Jag saknar Ri så himla mycket! Nu är det verkligen perfekta tiden att vara där nere. Regnar typ varje dag och det är inte så mycket människor så han jobbar inte varje dag. Så jävla mysigt när regnet bara öser ner. Som en gång när han åkte iväg och jobbade och jag låg kvar och sov och sen kom han tillbaka efter två timmar för att det regnade så mycket. Då kunde vi ligga hemma hela dagen och mysa och kolla på film och bara oroa oss lite över att stället skulle braka sönder och att det skulle börja forsa in vatten genom taket. Är inte det mys så säg?


Wey jag älskar skype!!

Oh dött kött

Yes lappsjuka Frida här!
Små delar av min själ dör för varje timme som klockan tickar fram. Finns absolut ingenting att göra här uppe förutom att jobba och det har jag inte gjort på tre dagar nu. Fy fan jag dör!
Ikväll ska vi väl ut och skaka våra fläskiga, i alla fall en liten stund. Känner mig inte så supertaggad, vill mest lägga mig ner och dö! Men det gör jag inte för det skulle ju bara ställa till med massa problem för mina efterlevande.
Hoppas på att imorgon blir en dag med lite mer solsken, hopp och glädje hö hö.

Så jag borde väl egentligen hoppa in i duschen och göra mig av med det där stinkande molnet som omger mig och kleta lite smink i nyllet. Sänka några bärs och glömma alla världsproblem.

Ciao. Önska mig lycka till.

Bröllopstider, visst lockar det!

Endast tre dagar kvar till Bröllopet!! Så jävla ledsen att jag inte kan vara där men jag har tagit ledigt från jobbet och köpt massa god mat och tårtingredienser som jag ska mumsa i mig när jag kollar på det på svt play.
Ska skicka en länk till Ri också så han vet hur det ska gå till när vi ska gifta oss.


Såhär kommer jag och Ri att se ut i höst när vi gifter oss. På ett ungefär.. (Om jag hunnit förstora en del av mina kroppsdelar tills dess, bla näsan och tuttarna.)

Slappdag

Inget jobb idag alltså. Är inte med på schemat ens de närmsta dagarna men jag ska snacka lite med bossen och försöka lösa det där. Vill ju inte sitta i Norge och slappa! Vill ju håva in cash!
Det är bara två månader kvar tills jag åker till Thailand.

Igår och idag har jag verkligen saknat Ri jättemycket.
Har pratat med han i en och en halv timme idag och det var inget vanligt samtal, som alltså bara består av grimaser! Jag har gett honom massa uppgifter att utföra innan jag kommer, som att verkligen ta reda på hur mycket mitt lilla hus kostar och hitta en moppe som jag ska köpa.
Känns bra att planera massa saker inför Thailand för då längtar jag inte lika mycket, då känns det inte så jävla avlägset.

En bild på Henningsvaer, jävligt vackert. Från google nurå eftersom jag inte går utanför dörren i onödan. (Nödvändigt var det dock i natt runt tolvtiden att traska iväg till Bryggehotellet och köpa choklad, ibland måste man slösa en massa pengar på sånt. Annars överlever man inte vardagen.)


Saknar min man

Wey alltså taggad till tusen är vad jag är idag! Madde lurade ut mig igår kväll som planerat. Vi slutade jobba vid halv tolv sen var det bara att spurta in i duschen, trycka en knäckemacka och sänka två bärs. Sen begav vi oss ut. Där var det folk i alla åldrar och när jag egentligen borde tackat för mig och gått och lagt mig gick vi hem och hämtade mer öl och traskade iväg på efterfest.
Ujujuj småstad är allt jag säger! Drinkarna som dracks var kaffe utblandat med någon slags hemmagjort sprit (antar jag) i en vit plastdunk. Alla bräkte på med sin grova norska och jag satt där mest som ett frågetecken. Men kul hade vi! Vid sjutiden i morse fick vi åka båt hem.

Hade ställt klockan på halv tolv eftersom jag skulle börja jobba halv ett men vaknade inte förrän klockan två. Det blev snabba ryck då kan jag lova. Tvätta bort sminket och på med jobbarkläderna sen var det bara ner och arbeta. Men ingen verkade fatta vad jag menade när jag verkligen bad om ursäkt för att jag försovit mig. Sen såg jag att det fanns två scheman, ett där det stod att jag skulle börja klockan halv ett och ett där jag skulle börja klockan sex.
Men nu har jag jobbat i massa timmar här och är helt slut. Käkade frukost vid halv sju ungefär.

Snart kan jag slappna av när jag vet om Madde behöver mig eller inte ikväll. Vet inte vad jag hoppas på - pengar eller kolla på film och sova?

Glömde minneskortet hemma så det blev inga bilder på kvällen. Men har jag otur så blir det väl en sån här kväll igen snart och då ska jag ha med mig kameran. Allt blir ju så himla mycket roligare då.

Btw så har jag börjat klistra ihop mitt fotoalbum nu! Kommer bli awesome!


Ääääh nu vill jag krypa ner i sängen och bli uppvärmd av en muskulös man. Men tyvärr.

Andra världskriget i natt

Gillar verkligen att Kissies dissar folk som sitter ute i parker och dricker nu såhär på sommaren. Tycker att det är skitkul. Jag menar varför sitta ute i en park och njuta av sol och värme när man kan sitta inomhus som man ändå måste göra resten av vintern? Kissie har inte din mamma lärt dig att man mår bra av frisk luft?

Ikväll blir det party här i Henningsvaer. Madde tyckte att jag var en dålig kompis igår som inte ville följa med ut en sväng igår för att jag var så himla trött. Men ikväll då ställer jag upp! Fast nu kanske Madde strejkar för att straffa mig, inga problem. Bara att spara ölen till nästa fest! :D

Älskar att håret blir superfluffigt här uppe när det är nytvättat. Ingen liten slickad padda på huvudet som i Sverige.

Idag ska jag börja jobba klockan sex. Får se om jag behövs tidigare.

Sen jag kom tillbaka från Thailand har jag drömt så jävla mycket! Varje natt drömmer jag något om Thailand, kanske bara något jättelitet eller värsta drömmen. I natt drömde jag att det var andra världskriget som bombade mig och min klass när jag gick i högstadiet. Jättejobbigt, jag sprang och sprang men jag kom aldrig fram. Det var jättesegt att springa och jag försökte ta mig ut ur en byggnad när någon hade kastat en handgranat där inne innan den skulle sprängas men alla trängdes och jag kom aldrig fram - det blev dock ingen explosion förrän långt senare.
Jobbigt hur som helst.

Jag är egentligen trött

Okej blev inte så jävla mycket jobba igår som jag trodde. Var nästan inga gäster alls så jag fick sitta här uppe i min ensamhet o läsa en bok, hänga lite nere i restaurangen när jag kände mig ensam och sen sitta lite vid datorn.
Men idag börjar jag klockan 18, om en halvtimme ungefär och en vän till mig känner på sig att det blir mycket jobb ikväll. Vet inte om jag ska skratta eller gråta hö hö eftersom jag inte är världsbäst på att severa och allt sånt där som hör till så jag hoppas väl att det blir fullt upp i disken för mig.

Annars idag har vi promenerat runt lite på ön, kollat utsikten och undrat över huruvida det skulle vara värt att hoppa ner för det där stupet för att se om man dog på en gång, dog efter ett tag eller bara blev jävligt skadad. Kom till slut fram till att det inte var värt att prova.
Sen gick vi till centrum/city. Inte helt hundra på vad man ska kalla det. Käkade hur som helst en förbannat god kanelbulle och drack en kopp te ute i solen. Mysigt och där var man några norska kronor fattigare.
Har också hittat på en kille i affären som har 70 liter brännvin med sig tror jag att det var. Han ska vi bonda med så man slipper lägga ungefär 170 spänn för ett sexpack öl som jag tror att jag gjorde idag. Hemskt.

Glömde ju kameran när vi var på utflykt så jag slaskar in en dagens outfitbild från någon vacker dag i maj hemma hos Mathilda.

Vet inte vart de fina sandalerna kommer ifrån men om någon vill veta är det ju bara att maila Mathilda på [email protected] skulle jag nog tro.

Henningsvaer

Igår jobbade jag i tio timmar. Diskade, tvättade bord, dukade, serverade och tog några beställningar. Det blev dock bara dryckesbeställningar och beställningar på engelska. Det är ju lite svårt med norskan här uppe.

Trodde att jagskulle ha träningsvärk i benen och fötterna så lite som jag har rört mig de senaste månadera men jag har det bara i axlarna. Kan vara för att jag släpade på min inte så lätta resväska runt hela jävla Narvik för att bruden på turistinformationen verkade tycka att jag behövde det. Hon bad mig gå världens längsta väg till busstationen när det ändå fanns en hållplats utanför tågstationen. (Okej så jävla långt var det inte men väskan vägde några kilo.)

Här uppe är det iaf kallt så in i helskotta men ack så vackert. Höga branta berg med snö på och vatten överallt. Det blåser nordanvind för jämnan känns det som och man får inte direkt sommarkänslor här. Alla traskar runt i skidjackor, mössa och vantar. Men det är mysigt för jag har ju inte fått uppleva någon vinter i år.

Ljust är det så in i bollen också! Ett måste är ju att täcka för ögonen när man ska sova för annars blir man bländad av midnattssolen. Borde egentligen inte heta midnattsol, då får man ju intrycket av att det är sol just runt midnatt. Bästa namnet skulle väl vara dygnetruntsol. För det är ljust just dygnet runt.

Såhär såg det ut igår runt tolvtiden på natten när jag och Madde tog en liten promenad runt ön och svängde förbi på världens mysigaste lilla pub eller vad man nu ska kalla det.

Så här sitter jag och myser en juninatt. Kan man inte tro va!

Såhär mörkt är det i mitt rum när jag ska sova kl halv två på natten.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag ner i restaurangen och jobba!

Lofoten

Norge nu! Ska snart ner och köra min första arbetsdag. Så det här blir jävligt snabbt.

Resan tog 26 timmar. Lugnt och skönt tempo.

Lyxboende här!

Nej för fasen jag kan ju inte komma försent första dagen så nu är det slut på det här. Jag ska ner och diska nu!

Idag åker jag!

Nu jävlar är det inte långt kvar tills jag åker. Några timmar bara.
Först måste jag packa klart, göra matsäck till tåget och skypea med Dumbo.

Har ju självklart gått och blitt sjuk nu också. Härligt. Är ganska snurrig i huvet och snoret rinner ur näsan på mig. Har ont i magen också, men det kan vara för att jag inte käkat frulle ännu. Ska nog göra det nu.


En sista dag i Sverige.. Jag sover

Om jag skulle beskriva mitt utseende just nu skulle jag säga utvecklingsstörd pudel. Känner mig lite så också.
Har slaggat i två timmar nu men är ändå helt slut. Hur länge var man vaken igår?

Hade en dejt på skype med min käre man men jag sov sönder den. Får se om han är gullig och går in igen nu om några minuter.

Imorgon åker jag till Norge. Fy satan vad kul jag ska bli pizzabagare!

Har ju även vart smart o glömt kameran hos Alice som inte är hemma!

Sjung om studentens lyckliga dag

Wey idag är det strålande sol och jag sitter inne och degar framför datorn.
Igår var det Mikaelas student. Fick mig att tänka mycket på när jag tog studenten. Vilken rolig dag men ändå satan så misslyckad kväll. Blev lite arg igår när jag tänkte på det.

Bilden är verkligen från igår även om det står att den är tagen en månad in i framtiden. Har inte sådär jättemycket koll på kameradatumet så det lever tydligen sitt eget lilla liv.

Hemma

Hur ska det gå för mig att börja jobba egentligen?
Jag skulle på ett möte klockan tio idag och klarade inte ens av att gå upp i tid. Vaknade nu så nu ligger jag risigt till höhö hö. Måste ringa ett litet samtal.

Sen blir det utspring, flak o hela skiten.

Nu jävlar blir det frulle för hela slanten. Man äter ju alltid godast frulle hemma.

Sol sol sol

Dagen blev inte så tråkig ändå. Det var visst sol ute.
Det blev
SOL
SKYPE MED EN BRUN THAILÄNDARE
RAGGA PÅ SNYGGA KILLAR
VITABERGSPARKEN
TRÄFFA EN GAMMAL KLASSKOMPIS
ÄTA LITE PÅ THAIEN
SPELA PETTSON MED EN SLADDERTACKA


Picnic-frulle nere vid skurusundet

Sjöutsikt och penisbanan

Fint ska det va! Denice tycker själv att hennes mat är ganska smurrig


Nu måste jag nog sussa för imorgon händer det stora grejer.

Det är mycket jag vill

Det är onsdag.
Om fem dagar far jag iväg till ett främmande land (höhö).
Imorgon tar Mikaela studenten.
Idag har jag tråkigt.
Snart ska jag käka frulle.

Jag vill börja packa snart. Det är ju kul! Skriva massa listor och sen trycka ner allt i en riktig resväska där man sen kan hitta saker, inte i någon jävla halvmöglig ryggsäck som passerat sitt bäst före datum för länge sen.
Jag vill sitta på ett tåg i arton timmar och klistra och pyssla.

Jag vill äta lussebullar.

Jag vill pussa på Ri.


RSS 2.0