Lilla knorren tatuerad

Åh vad människor kan vara dumma i huvet! Läste precis på aftonbladet om en äcklig konstnär som tatuerar grisar och säljer deras skinn och "djurrättsaktivister rasar". Och vad är en läsares kommentar till det?
"Men jösses då. Är det någon av de skom skriver här som själv har en tatuering? Det är faktiskt inte särskilt plågsamt - jag kan tänka mig att den helt vanliga djurhållningen hos Svenska svinbönder är minst lika stressande för djuret. Det enda man kna invända mot är att de tatuerade skinnen faktiskt inte är särskilt snygga och säljs för alldeles för mycket pengar."

Alltså bara för att en viss människa inte tycker att det är särskilt plågsamt att tatuera sig betyder inte det att detta är något de stackars grisarna vill. Och dessutom vet inte den här personen hur ont det kanske gör för grisen, det kanske gör jätteont eller så kanske det inte känns alls. Men hur som helst är det jävligt onödigt och speciellt så är det djurplågeri oavsett om det gör ont eller inte. Jag menar, det är ju ändå upp till en själv om man vill skaffa en tatuering och jag kan nästan lova att det inte är något som dessa grisar vill ha.

Det finns så mycket korkade människor att det börjar klia i fingrarna på mig, jag känner att jag måste gå med i någon djurrättsorganisation och sona de brott jag begått i helgen. Ätit kött tre dagar i rad nu, vegetarianen Frida oh vad hände med mig?



Jag vet inte vad andra tycker men själv tycker jag att denna gris är fin som den är, utan tatueringar och rätta mig om jag har fel men.. Ser den inte rätt nöjd ut?





Så från och med nu: var en bättre vegetarian, fast man blir ju lite sugen ändå när man ser denna.. Man vill ju faktiskt bara sätta tänderna i den saftiga skinkan.. På en macka.. Eller?
Julbordet nästa för lillen!

Om Ellis

Det här inlägget vill jag tillägna en väldigt fin människa. Inte för att hon bett mig på något sätt utan för att jag känner att det är hon värd. Så det här inlägget är till min fina vän Ellinor Holm.
Så igår var då en vild kväll, för alla inblandade. Emmy masade sig hit från Örebro och vi tänkte gå på förstklassig middag, Ellis var ju där liksom. Middagen var helvild, var mer som en glammig fest där folk dansade på borden och champagne sprutades. Men glassigast av dem alla var ju självklart Ellinor.
Födelsedagsbarnet och värdinnan var ju världens vitaste neger, Mikaela. Hon var på g och maten var i klass med nobelmiddagen, en utsökt pastasallad som vi sköljde ner med den dyra champagnen till Eliis ljuva stämma. Kunde det bli bättre?

Efter det var det dags att ge sig av, man vill ju inte få för mycket av det goda. Så efter det bar det av till ännu ett glassigt ställe där vi självklart stod på listan. Glassade där hela kvällen och begav på vild efterfest i Danderyd. Vinpimpling hela natten tills det var dags att åka hem. Kom hem klockan sju men sov inte länge för det, ville ju upp och dedikera mitt inlägg till Ellis.
Så här har du sötis :)

Det snöar

Jag såg att en hel del var inne och kollade i tisdags, var det någon som var nyfiken på hur det gick eller? Var inte det, det gick bra ända tills jag skulle göra konditionen för då fick jag åka hem! Inte alls för att jag var lat utan för att jag inte ville göra konditionen. Jag fick nämligen inte göra lumpen för att jag har astma, eller jo men bara tråkiga saker och det vill inte jag. Jag vill åka stridsvagn!
Men jag får leva ut mina drömmar genom Emmy som får välja på de tjänster jag helst hade velat ha, befäl på stridsvagn eller glida runt i ubåt! Men nu kan jag flytta ner till Skåne och leva livet istället.
Idag är det 27 veckor och två dagar kvar tills jag tar studenten. Då jävlar blir det Posten av! Sen resa och sen flytta till mitt riktiga hem, Skåne - Nära till allt, dvs. Danmark och Tyskland.

Så nu ska jag sitta här och deppa i snön i drygt 27 veckor medans Stella drar till sitt jävla Thailand, tur för henne att hon inte är där länge! Så hon får plågas här i Sverige med mig ända fram till sommaren.


Dålig bild men satana vad det har snöat! Det kanske kan ligga kvar så jag och Lisa får åka längdskidor?

Dirre på dirre på dirre

Tre dagar kvar!! Känner jävligt hög press på mig, det blir till att ringa alla släktingar efteråt haha. För jag är nog den enda koola bruden i släkten, hoppas det blir en till snart :) Jag ska lära den allt jag kan..
Bangar på att träna station helt själv idag vilket egentligen är jävligt dumt av mig men det blir till att boxas imorgon istället, så får jag vila på måndag. Åh, jag är nervös! Fast jag är inte det om jag jämför med Emmy..

Igår muckade iaf Fredrik så ikväll ska vi ha party-middag, jag ska nog också fira med djungelvrål. Igår var det djungelvrål också.. Jag, Lisa och Johanna var och disco-bowlade och det var helfestligt! Var första men absolut inte sista gången, som grädde på moset/dirre på dirre jobbade ju sötaste fredde_08 där! Det gjorde våran kväll.

Om min ångest

Sex ynka dagar kvar! Och vad gör jag? Sitter hemma och käkar pannkakor med sylt och grädde.. Hm, men jag ahr iaf börjat träna igen, ganska bra sådär två veckor innan då hinner man verkligen komma i form. Funtar på att fuska.
Åh, jag har sån beslutsångest om jag ska göra det eller inte. Ska jag fuska eller bara göra det och skita i vad som händer sen? Eller ljuga och satsa? Blää jag hatar när det är upp till mig, jag vill bara att någon annan ska göra saker åt mig så jag själv kan klaga.

Har småångest över det mesta, eller kanske inte små. Brutal ångest över allt! Hur ska jag klara detta? Faan att jag inte bodde i Örebro så hade vi kunnat göra det tillsammans, vad underbart det hade varit. Vad hemskt att jag bara är en jävla dag före dig! Kan inte jag få vara efter? Det kan jag..

Har kommit på vad jag ska använda alla mina mynt till.. Fast det får nog bli nästa år, eller i december. Finns så mycket jag måste göra, måste åka till Danmark och Tyskland. Och plugga, jobba och styra upp all skit!


Fan nu blev klockan sådär mycket igen och jag har inte blivit klar med religionen, har en jävla massa kvar att skriva men det kommer jag inte göra. Får bli bra som den är för nu ska jag ta tag i skiten!

Vi "gillar" kaninöron

Det här med ingen frånvaro går faktiskt. Förutom att jag på grund av massa olika anledningar försov mig i fredags. Men jag skynadade mig som satan och hann till svenskan i tid.

Helgen har vart skön. E&L har vart i Borlänge så det har varit härligt. Igår gjorde jag och Planet underbar middag till Lisa, Johanna och Jessica och sen kom Nina hit och så förade vi innan vi drog till Fellows (= ett ställe med en hel del stekare, eller mest wannabe's och det kändes ju härligt. Mest med tanke på att sånna vill glassa och bjuda på drinkar).
Så idag har jag mest legat hemma och käkat chips, godis och tårta. Känner mig smått degig men ska nog göra lite middag snart...! Oh yes det blir nog nu. Herrå!

Måste bara tillägga en sak. Gud vad roliga människor det finns! Kollade precis på massa videobloggar, alltså hur tänker folk? Det är så himla kul för det är verkligen noll koll på människorna som spelar in dessa videos och allt som kommer ur käften på dom är bara onödigt och tråkigt babbel.
Men ändå är det så extremt kul att kolla på. Ex. Stina-Lee, måste ju vara den roligaste människan som finns, plus riktigt härlig dialekt (som för övrigt alltid gör mig lite småkåt, alltså dialkter inte hennes).

Om Malin

Malin är så rolig. För hon är så dum! Hon tycker att Emelie är en riktig smörälskare för "hon har till och med smör på pasta!", ehm ja det har väl typ alla? Utom sånna som tror att de blir smalare utan.
Idag påstod hon även att hon inte visste om att Jesus återuppstod, det är väl det kristendomen typ går ut på? Fast Malin försvarade sig med att hon aldrig konfirmerat sig.. Hm, det lärde jag mig på dagis. Fast nu gick säkert hon hos dagmamma också..

Glömde min deo på friskis igår, fan. Sen glömde jag ju mina vantar på bussen i lördags också, fan. Så imorgon blir det att leta vantar plus åka till friskis och kolla om den är kvar (plus träna då annars känns det ju lite onödigt att åka dit). Här har vi även en sak att tillägga om Malin. "YOGA TVÅ GÅNGER I VECKAN!", ehm ja? Fast som alla borde veta vid det här laget så är ju Malin den största bangaren i hela Nacka kommun. Kanske i hela Stockholms län.

Men nu blev det här ett inlägg om Malin så innan jag börjar tjata om vad våldsam hon är också så ska jag nog sova. Herrå.

You make me feel so good

Looptroop igår var skitbra! Inte den bästa spelningen jag sett med dom men ändå helt klart super!
Efter Spiderdogs drog vi till Tunnan med Max och Bill och drack vikingöl och lite sånt, sen gick vi till After och drack lite bärs och dansade med Hanna och kollade på en kille som såg ut att vara direktimporterad från Bröderna Lejonhjärta.








När vi skulle in på After upptäckte jag att vakten var ett litet rasistsvin. Enligt honom hade de stängt insläppet eftersom klockan var halv tre, (vilket den inte alls var) och sen när de gick var det fritt fram för oss att spatsera in med våra vita ansikten. Där har vi ännu en hora.

RSS 2.0