Back to the roots

I helgen var jag i Örebro, det var kul har inte vart där på två och ett halvt år(!!).
Det vi egentligen mest gjorde hela helgen var att åka bil, till olika ställen då. Vi var på bio, käkade kopiösa mängder godis och chips och missade tåget hem. Tur för mig att Emmy är så jävla hård och vågade gasa lite så vi kom ikapp tåget.


Om jag får säga det själv måste jag nog säga att vi ser ganska likadana ut, lika barn leka häst (?)

AA spårade igår

Yes då var det onsdag, lill-lördag och partyparty hemma framför datorn.
Jobbade igår, fick lön idag HIHI kändes skönt trots att vi inte snackar fyrsiffrigt. Dock lär ju allt försvinna i helgen..
Sara har precis varit här (nu ringde Marko precis och sa att jag skulle jobba) och om en kvart ska jag åka och köra lite bil på körskolan, måste ju ta körkort nu när jag ska jobba på Posten hela sommaren. Inte en enda vecka ledig, jag tror att min chef blev ganska glad för hon gjorde ett litet lycko-tjut.

Men nu måste jag ringa Emmy!

Har jag ätit annat än tårta, kakor & godis idag? NEJ

Så blev man portad från sin födelsedagsfika.
Satt uppe och öppnade presenter, käkade tårta och drack kaffe. Sen sa dom åt mig att gå och gömma mig i källaren, tydligen får man inte ens vara med på sitt eget kalas längre. Men det var väl lika bra, måste ju göra klart den förbannade geo/sv uppsatsen, har börjat nu iaf.
Det är så tråkigt att allt annat blir så jävla kul, typ all skit som ligger på mitt golv vill jag bara städa undan trots att den inte stört mig innan, jag vill läsa utdrag från senaste riksdagsmötet (?) och blir extremt sugen på att skaffa en brevvän i något spännande land.

Men nu ska jag ta tag i det här för att sen kolla på film och mysa lite i mitt svett ikväll. Känner mig nämligen lite klibbig i armhålan och håret fick Emelie och Stella att hoppa högt och vråla när dom såg det.. Detta var igår så man vill inte ens tänka på hur det är idag.
Har förresten fått en del andra härliga födelsedagspresenter, en hjord med upproriska finnar i pannan och ett mindre kebnekaise på min fagra kind. Det är mysigt, speciellt när man blir fotad av släktingar och inte har någon som helst aning vart bilderna hamnar sen.

(Far frågade precis vad min klass hette, de pular med vad jag ska få för bild på studenten. Jag KRÄVDE att det skulle stå Frida och inget annat, jag hotade med att om dom skulle få för sig att skriva Frida Å skulle de alla få dö en plågsam död.)

JAG ÄR NITTON ÅR

Tjoho igår var det en roliga födelsedag trots att mycket blev fel, blev tacklad två gånger på konsum och tårtan vart lite tjohej. Men annars var det trevligt, trevliga gäster med ännu trevligare presenter (olydiga eftersom jag inte vill ha presenter) men Malin ville ge mig det ändå eftersom hon var rädd att hon inte skulle få något på sin födelsedag.

Sen efter tårtkalaset var jag på restaurang med Marre, Henrik, mor och far. Sen var vi på Wollmars, Emelie bjöd på öl och Jäger så man tackade inte nej. Blev en mindre bitch-fight och Mathilda verkade väldigt upprörd. Så hon åkte hem i tårar när vi andra drog vidare, träffade Cristian (gristian) och Felix och andra människor från Nacka.
Sen skulle vi in på After men Lisa var ett fyllesvin som inte kom in så vi gick till Tunnan istället och det är ju mycket trevligare.
Träffade Max och Albin, trevligt trevligt.

Orkar inte mer nu för maten kallar (och kallnar.)

TJIPP O HEJ


Som man kan ana på bilden var Lisa på topp, drabbades dock senare av den akuta varianten av vinterkräksjukan. Krya på dig sötis.

Nu ska jag ta en mogen promenad

Idag fyller Thåström år!! Och jag med!
Bara det att han är något äldre, tack och lov. Åldersnojan började nämligen när jag var runt fjorton, femton. Kände mig supergammal och började leta efter rynkor. Och fann.

Hur som haver, vaknade klockan sex i morse. Ingen som sjöng. Så jag somnade om och vaknade klockan sju av att min mor sjöng lite falskt och att far tog i för full hals och vrålade HURRA!!! Kunde inte hålla mig för skratt så fick jag en kamera upptryckt i mitt nyvakna tryne. Undrar hur den bilden ser ut, säkert söt.

Annars fick jag presenter av personer som inte var närvarande, typ Emmy och Fredrik. Jag blev glad men tog lite illa upp av Emmys present då den utstrålade att jag 1. Har dålig andedräkt 2. Behöver bättra på mina raggningsrepliker 3. Bör sluta sprida mina könssjukdomar.



Lite elakt bara att ge mig en bok med dåliga raggningsrepliker, dock hittade jag inga dåliga där i utan väldigt många som jag ska använda mig av ikväll!

Ingen kille kommer nånsin ta Filips plats

Hihi nu har jag bakat tårta (den smakar nog bajs förhoppningsvis), duschat bort svetten från tränignen och försökt boka biljetter till örebro. Känns som att det inte klirrar dödsskönt i plånkan efteråt, 2 000 spänn för en bussbiljett dit känns väl ändå lite överdrivet. Nog för att Örebro är en fin stad med det bästa köpcentrat, eller iaf bästa namnet KRÄMAREN men då så jävla värt det känns det inte.
Okej, vad jag känner att jag värderar Emmy lågt nu, men får hon ta för hon skrev nyss till mig på msn att hon ville hoppa på mitt huvud.

Hur som helst ville jag bara lägga upp en bild på mitt sköna och godluktande sovsällskap. Trots att jag fyller 19 imorgon (snyft) kommer jag aldrig att bli vuxen, kommer alltid att vara ett barn.


Och nåde den som säger att min prins är ful, jag lovar jag slår ner alla med svärdet som händer här utanför datarummet (det är sant, svärdet kommer från första världskriget och har huggit en och annan hals. Pappa har själv gjort det i slöjden -57, alltså 1857).

Sonja var på friskis idag, & anna, kerstin o hela gänget

Gah, tryckte i mig kakdeg, noblesse, kakor och dumle efter skolan. Det var gott, fick jävligt ont i magen men det var det värt. Efter några dumle kom jag på en sak, filmen Ciao Bella där en kille gnuggar en dumle i stjärten. Men en dag som denna kan ingenting stoppa mig!
Inte ens när jag och Malin gick ut i den strålande solen för att ha lite quality time och efter att ha konstaterat att det fina vädret är så fint så det pirrar i murran blev det grått på en sekund och pärlsocker började falla från skyn. Slickade bort lite som fastnade på mina ben men det smakade inte å mycket.


Det som är streck i bilden är pärlsockret.

Jag var nyss på friskis och, som min käre far så fint utryckte det; körde mitt sista pass som 18-åring. Härligt, det var många fina människor där, bland annat en kille som såg ut som Benjamin Button när han är ung (alltså ser gammal ut). Det var lite sött, blev lite kär för han var så liten, helt kritvit och kunde knappt böja på knäna men han fnissade lite smått för sig själv ibland. Jag tänkte "Vilken tapper man" och lyfte upp honom på mina axlar och sa "Jag ska aldrig låta någonting hända mig, jag ska skydda dig med livet Benjamin. För du är en så fin människa!".

Nä, det gjorde jag inte. En sak som däremot är sann är att jag slängde min gamla (döda får) matta, tror katten blev lite ledsen när han märkte det för han kollade mig i ögonen och så skrek han rätt ut och silade in sina sylvassa katt-naglar rakt in i benet på mig. Sen skrattade han och gick därifrån. Käkade lite på en hundring som far höll i.


Härmed skänker jag Ludde till sopfolket.

Min officiella önskelista är nu officiell

Satte precis på en härlig Prop Dylan-låt men glömde att lyssna och märkte inte ens när den slutade. Så jag fick sätta på den igen.
Jag tror jag gjorde en liten tabbe i måndags, la ner det nybakade brödet i påsar innan det svalnat för jag inte orkade vänta. Sen in med det i frysen och vad tuggar jag i mig idag efter skolan? En kladdig macka med för mycket smör.

Jag tror jag ska vara laktosfri ett tag nu, min mage gör mig galen! Starting.. Lördag! För på fredag ska jag äta tårta och kakor och sånt för då vet väl alla vad som händer, jag går in på mitt sista år som tonåring. Japp min önskelista lyder som följer:

  • Allt jag budat på på tradera (inklusive minneslistan)
  • Pippi-tröja (så jag slipper vänta på Fridas superLÅNGSAMMA stickning)
  • Ett körkort, med en fin bild på mig
  • Supermycket pengar så jag slipper jobba i sommar (gärna resten av livet också)
  • Lite naturligare hårfärg
  • En rumänsk slav som sköter skolan åt mig livet ut (AH HAHA ja precis 10 veckor. Inte så farligt)

Nu ska jag nog traska upp till civilisationen och försöka få någon att undersöka min näsborre som inte riktigt gör som jag vill.



Idag kom katten inspringandes, han hade rakat sin kattarm. Det var inte så fint, jag frågade tio gånger vad han hade gjort. Han vägrade svara, käkade lite på min blomma och när jag tog fram kameran vände han sitt smutsiga anus mot mig. Jag kände inte för att fota där. Så det blev en bild på honom som kanske är två år gammal, inte för att han syns så förbannat mycket men jag är ju snyggare.

Josef vi saknar dig

Alltså vad finns det för puckon egentligen? Igår kväll började min kofta den långa resan (via brevlådan) hem till mig, idag fick jag ett mail med en fråga som undrade om koftan var vad jag förväntat mig. Svar; ehm, ja hade mer tänkt mig bara att den skulle vara IRL! Här märker man att man inte har att göra med en man som vet hur det går till på posten, snälla nån. Sen när började posten dela ut på kvällen?

Annars var Stella ett riksmongo idag, jag som var så snäll som hoppade över att träna för att hinna hem till henne och se på AA (för hade jag tränat hade jag itne hunnit plugga och inte fått någon middag av den snåla jäveln). Men då ville hon hellre sova!!!! Det här är alltså samma människa som hade mage att kalla mig AA-svikare när jag av misstag råkade titta på början av ett avsnitt. Pssssst, släng dig i väggen.



Lunchade med Mathilda idag, det var Köpenhamn och härliga minnen. Lunchen däremot var inte härlig i kistan...

Plockade hem en fiskartröja från tradera idag, blev inte så glad som jag trodde att jag skulle bli. Jag känner att det här är värre än kokainmissbruk, nu är jag nere på botten igen och vill bara köpa mer! Men det jag köper ger mig ingen glädje, vill bara ha mer. Kan bero på att jag mest lagt ut pengar och inte fått några saker ännu, längtar tills jag får mina brillz och tröjan.

Btw, Sara har gjort något med sin fot. Det var nog ett straff för att hon tyckte att den fula killen från mormon-kyrkan var en pudding.. Har länge anat att hennes killsmak var MINUS och har nu insett att det finns inget hopp för henne.


23.05 Måste bara tillägga efter att ha läst en artikel av Fredrik Lindström. Så sant, tack att en människa kan säga att folkölen är underskattad, för fy tusan vad underskattad den är. Och det vet alla som känner mig att jag tycker.

Iiih, det finns hopp för framtiden

När jag kom hem från skolan alldeles för sent idag tänkte jag; "Är det sant det som står på berget borta vid Boo Kyrka? Hör Gud verkligen bön?" För precis där jag hade tänkt sätta ner min smutsiga sko fanns små, små vårblommor på väg att ploppa upp. Jag blev lite glad i mungipan och plockade fram kameran.


Sen smörade jag två underbara mackor och tryckte i mig, sen två till. (Måste btw baka nytt bröd nu!)
Sen tog jag tag i mitt liv, åkte till Oskar och hämtade en stor väska/påse med prylar. Har inte vågat titta där i ännu. Satte mig framför datorn och grät en skvätt över att jag förlorat så många bud på tradera men då kom min far och bad mig köra till Slussen för att hämta morsan och Marre, so I did. De var glada för morsan hade fått jobb.
Hela familjen blev glad, det firades med en flaska rödvin. Jag som inte brukar tycka det är gott tyckte faktiskt det idag.

Nu ska jag ta tag i mitt liv ännu mer, tjata på morsan om att hon ska tjata på de som lagar symaskinen (känner mig ensam), plugga och plugga lite mer. För skolan jag går i är just nu inte nådig när det gäller läxor.
Jag vill bajsa på slutrapporten i projektarbetet, ingen annan behöver göra det förutom vi!! Muuuää, allt hade vart mycket bättre om Pellberg hade vart vår lärare!

Såg Elin i fredags. Hon langade fetaste dissen jag vart med om på länge, från hennes sida då.

Snälla snö, smält bort


Jag vill ha sommar och sol! Jag hatar det här vädret det gör mig deppig, elak och asocial.
Om 46 minuter kommer jag kanske för första gången vinna en auktion på tradera, har suttit fast här framför datorn hela helgen och budat på saker jag inte ens vill ha som en röd palestinasjal. Dock hade jag väldans tur när någon bjöd över mig i sista sekund.
Det kanske blir så nu med, det har ju blivit så med ALLT annat jag budat på hittills. Så nu hoppas jag bara, inte för att jag egentligen vill ha det jag budat på nu men det skulle vara kul att vinna. Det handlar ju inte om mycket pengar, 90 spänn.

Veckan som kommer ska jag försöka ta tag i mitt liv på allvar och inte deppa sönder, jag ska göra klart alla skolarbeten i tid! Jag ska träna och jag ska inte ligga nerkrupen under täcket 20 timmar per dygn.
Det värsta är bara att inget motiverar mig, jag vet inte vart jag ska hitta orken.

Smink är inte det värsta

Vad är grejen med att sminka sig på bussen? Läste ett inlägg på dn.se om någon som skådat en kvinna som sminkat sig på bussen. Förstår inte vad som är så upprörande, folk som har kommenterat skriver att det är intimt och något som bör göras hemma i ensamhet framför spegeln.
Jag vet själv att min mor tycker att det är extremt irriterande med folk som sminkar sig på bussen. Jag förstår inte varför! Det enda jag kan tycka är irriterande med det skulle vara om man gjorde det själv och bussen hoppade till så man klantade till allt. Detta skulle för övrigt vara otroligt roligt att se någon annan göra.

Jag kan ju säga att det finns extremt mycket jobbigare saker att göra. Exempelvis vill jag döda dom som äter apelsin på alla offentliga platser (inomhus), förutom om det är i en matsal eller liknande då. Det tycker jag är väldigt irriterande, folk som sprayar håret eller sprutar parfym är också saker som får mig att vilja döda.
En sista sak, folk som äter tacos på bussen, sölar och slänger kladdig köttfärs på golvet så det fastnar under skorna kan vara rätt otrevligt också.

Tyra börjar yra

Jag blir arg på Tyra! Låg i soffan, käkade negerbollar och kollade på tv. Tyra Banks show, okej. Det handlade om tonårsgraviditeter, intressant. Men Tyra visar sig vara helt dum i huvudet, hon hade ett gäng gravida/ville bli gravida/hade redan fått barn - tjejer hos sig som satt och delade med sig av sina tankar och så. Själv sitter Tyra och skäller ut dem och säger att de är korkade och dumma i huvudet för att de har sex!
Okej, kanske lite brutalt när en 13-årings högsta önskan är att få barn men har man blivit gravid så har man. Finns inget att göra åt saken utan det är bara att acceptera, sen får man väl göra vad man vill... Men jag blev så sur på henne och så avslutade hon programmet med att säga "Var nu smarta tjejer som inte har sex!", jag undrar bara om hon lever som hon lär eller om hon bara är en bitterfitta för att hon börjar närma sig 40 och är barnlös. Fy skam på den kvinnan.

Annars då. Frida visade mig för några timmar sen en sida på internet, inte särskilt ny, inte särskilt unik men ack vad jag tyckte det var kul. Tradera, har budat på lite saker så får man se hur det går. Jag håller ju på med min kupp (lite halvt) som går ut på att inte stödja förrädare som H&M och såna företag.
Hur? Inte köpa sånt man inte behöver, hellre sy egna kläder som blir mycket roligare eller köpa annat. Begagnat eller i bra affärer, halva grejen med det hela är väl egentligen också att itne konsumera så att nya grejer behövs tillverkas. Vi måste ju ta vara på det som redan finns.

Malins favorit"man"

Stureplan.se fortsätter att överaska mig, positivt! Har alltid tänkt att det där är en sida för alla fina och snygga människor på Sture P. Och för de som vill vara som de. Men det har visat sig, om man tittar lite nogrannare, att sidan är full av humor. Såg en bild på en pojke jag alltid haft ruskigt svårt för, insåg att han ser ju för fasiken förbannat rolig ut!
Det som gjorde saken roligare var att på samma fest där herr Hellström flashar dubbelhakan, befinner sig den oskyldiga Billy Butt.

Jag måste sluta hänga där, konstigt nog har jag aldrig skrivit in adressen i sökfältet utan vad jag än söker på på google så hamnar jag där. Måste sluta söka på ord som äckelsnobb, greven och Billy Butt.

Kanske ska ta tag i mitt liv istället, försöka skriva lite om sekter.

Jag har ormskinn

Idag är en dålig dag, jag inbillar mig saker. Jag har drömt konstiga saker, usch vad jag jag har nojat idag.
Gick iaf till konsum, köpte lite bakprylar och gick hem och bakade bröd. Tänkte kanske ta en välbehövlig dusch, dricka lite te, äta goda mackor och kolla på film. Problemet är bara att jag inte vill duscha, duschen är den största anledningen till att jag blir stressad.
Har kollat genom min kalender, insåg att om en månad ska projektarbetet vara klart. Börjar känna den härliga stressen, den sorten som gör att man bara skiter i allt och kryper ner under täcket.
Den stressen kommer jag nog få leva med rätt länge, har tänkt en del på framtiden men vill inte tänka mer än fram till augusti, var hemma hos Emelie igår. Hon gjorde mig förvirrad, jag vet inte alls vad jag vill med mig själv just nu.

Finner inga ord..

Pommes. Är detta ett skämt eller har alla på Sture P onödigt stora huvuden? Verkar odd...



Antingen är fotografen lång och inte orkar böja på knäna eller så är det nya Stureplansfenomenet, pinnsmal kropp ger ju större huven. Stora huvuden är helt enkelt 2009 års måste.

JP. på allas favoritställe Sture P.

Jens Lapidus är ett skämt. Det förstod jag så fort jag hörde hans röst på radion en vacker sommardag i bilen på väg ner till Helsingborg, hans mest fantastiska historia fick mig att tappa öronen ty den var så inte-fantastisk att en vanlig dag i skolan är mer fantastisk för mig.



Ändå på något sätt finns något i mig som gör att jag vill läsa hans bäcker, kanske för att det känns så tabu, kanske för att jag hört så mycket bra om dom. Men jag kommer bara skumläsa tills jag kommer till den fantastiska horfesten, sen kommer jag lägga ifrån mig boken. Jag vill nog bara veta vad som var så speciellt med den.

PB är överbelastat, jag behöver tanka musik. Mp3'n är sönderlyssnad tusen gånger om, jag hittar en låt som är amazing, jag lyssnar sönder den, lyssnar lite till och sen vill jag ta livet att mig för att jag lyssnat sönder en så skön låt. Det värsta är när jag gör så med en hel artist eller ett helt band, har gjort det många gånger förr. Beror det på att jag har för lite musik? Möjligtvis. Men jag gillar inte att ha för många, jag är trogen min musik.

Idag har jag lekt med mamma, vi körde bil och shoppade tyger. Bla. till min stora kudde, till ett par hängelbyxor till Svettis och muddar till min tröja. Jag kom hem glad. Eller kanske mer än glad.
Symaskinen var trasig, det visste jag redan men inte att min käre mor inte kunde laga den. Jag blev lite ledsen i ögat. Började läsa Gomorra, käkade tacos. Tänkte på igår, var hemma hos Nina. Vi spelade Monopol och hon sopade golvet med mig. Sen fick jag superont i huvet och mådde illa, kanske var det för att jag är en grymt dålig förlorare när det gäller Monopol mot Nina..
Vi kollade på Wackness tror jag den hette. Den var bra, jag ska bli knarklangare. PUSS I PANNAN!

Om ett möte man aldrig glömmer

Jag och Stella har varit på äventyr, vi spanade på Lisas gamla ragg och det ska jag säga till henne imorgon för hon minns nämligen inget av sitt gamla ragg. Jag antar att hon bara säger sig ha glömt på grund av dåligt samvete för sin boyfriend.

Annars finns inte mycket att säga, ska skriva svenskan eftersom jag inte gjorde det igår. Har läst halva boken som jag lånade igår, imorgon ska jag nog låna en till eftersom ett av mina löften till mig själv är att sluta kolla så mycket på teve och läsa mer.

Satt och surfade runt lite på nätet, helt från ingen stans kom jag att tänka på en mycket speciell man jag mötte en gång för länge sen. Egentligen var det bara drygt ett och ett halvt år sen men det var en annan tidsepok.
Mannen var underbar, han hade en vacker dialekt, en halv stereo fasttejpad runt huvudet och pressade in mer och mer jordnötter (eldorado om jag inte minns fel) i munnen och de flög ut när han pratade, och det gjorde han hela tiden.
Han var så glad och fin och jag trodde inte att han var sann, så som bevis fick jag hans nummer och se hans legitimation och det första jag gjorde när jag kom hem var att googla honom. Vad fann jag? En pytteliten bild på Claes Pile, på regeringskansliet.
Idag, lång tid senare fick jag nu för mig att googla på honom igen och vad finner jag? Claes är en god man, som engagerar sig i andras liv. Det var fint att se att han var mer än den där pajasen.

om ett halvår

Nördig som jag är har jag nu börjat kolla på 90210 också. Det dåliga med mig är att jag bara fastnar för dåliga serier och jag vet om att dom är dåliga. Som 90210, Gossip Girl, Andra Avenyn och vissa delar av Greek, för dom som säger att Greek är nördigt och kollar på någon av de andra kan ju bara pilla sig någonstans där det är oskönt.

Idag måste jag verkligen göra klart svenskan, har skjutit upp den länge nu och imorgon kommer jag aldrig hinna för då ska jag och Stella på äventyr.
Idag blev jag väckt halv åtta av att min käre mor väste mitt namn i mitt öra. Konstigt att jag hörde det eftersom jag hade proppat in bomull där innan jag gick och la mig, kanske var det att jag blev så glad att återse henne efter nästan te veckor. Jag visste att det var slut på handdisk, städning och massa matlagning och annat jobbigt.
Hon sa att mig "go back to sleep" men inte fasen kunde jag det så jag gick upp efter för lite sömn. Men eftersom jag är deras favoritdotter fick jag lite presenter och blev glad, Lisa vaknade och vi var en stor lycklig familj som åt frukost framför teven. Sen gick Lisa, då däckade päronen och jag fick kuta till bussen.

Annars har jag jagat Ldb läppgrej och funnit. Åkt till biblan i Orminge och hämtat ut en bok jag beställt så nu måste jag skynda att göra svenskan så jag kan kasta mig i sängen med en kopp te och läsa!

Snart är man en fri kvinna


Jag skulle aldrig få för mig att skaffa en hund, hundar är äckliga! Tacka vet jag katter, gärna tjockiskatter som man kan ha runt halsen. Enda gången jag bär päls är när den kommer med innehåll, då vill man bara käka lite och önskar att man inte var vego..
Idag är det AA, kommer bli lovely. Jag kanske ska svulla lite godis också eftersom imorgon börjar mitt nyttiga liv. Det har inte varit den bästa och nyttigaste maten här hemma på senaste tiden. Städningen har väl vart lite sisådär känner jag också, det kliar satan i min näsa och jag snorar sönder här.

Annars då, jo skolan suger på min snopp. Idag är det 13 veckor kvar och ju närmare slutet man kommer desto mer trött blir jag på allt. Ex. hur jävla intresserade folk kan vara över en jävla studentmössa, jag menar spelar det någon roll hur den ser ut egentligen? Man har på sig den en halv jävla dag i hela sitt liv sen kommer den ligga uppe på vinden i 50 år tills man av misstag slänger den eller så börjar den mögla.
Sen allt tjat om studentklänningar, vad man ska plugga till efteråt och allt sånt där. Jag blir bara så trött på allt tjafs för jag bryr mig inte!
Studentskivan, verkar suga pung. Dåligt ställe, vi blir lurade på pengar och bajstråkigt tema. Jävla Helenes krog.

Kan ingen spola fram tiden tills augusti?!

Allt går sönder


Söndag, fick sms av mor idag. De var på väg från Phi Phi till Bangkok och tydligen kommer de inte hem imorgon utan på onsdag, blev lite förvånad. Det betyder att vi inte kommer behöva äta enormt mycket idag, vi hade planerat att äta maträtter som vi inte hunnit göra.
Men Lisa kanske flyttar hem imorgon ändå, hur Stella gör vet jag inte då hon kör den vanliga Stella-stilen nu och rådissar. Har inte sett människan på dagar och inte hört ett knyst från henne.
Igår var det hur som helst star wars-night men trött som jag var höll jag nästan på att somna, men man blir alltid lika chockad när Obi-Wan dör så då piggnade jag till.
Ikväll blir det till att plugga, har iaf lyckats läsa ut engelskaboken nu så nu ska jag skriva lite reading journal, svenska och kanske börja kolla lite på geografi/svenska-prylen då jag inte har jag ett skit på det eftersom jag inte fick någon dator den enda lektionen vi har haft till det.

Men nu ska jag pluggish, sy och kanske kolla på Greek, Desperate Housewives och 90210.

(Måste bara tillägga att diskmaskinen har gått sönder, jag och Lisa fick skopa ur brunt vatten som luktade bajs ur den och nu ska vi mecka lite med den och se om den börjar fungera. Annars måste vi ringa rörmockar-Sten/e.)

RSS 2.0