Jag hatar Nacka

Man kan väl inte välja själv vad man gillar och inte gillar.. Varje dag blir det big fight här hemma på grund av mat. Kanske är därför jag har gått ner fyra kilo bara för att mina middagar denna sommar har bestått av keso och blåbärssoppa eller knäckebröd.
Nyss fick jag en utskällning för att jag inte kunde komma på vad jag ville att de skulle köpa till mig till middag, jag orkar inte tänka på sånt och jag orkar verkligen inte stå och laga mat när jag är sjuk, fatta!
Blää, jag vill bara åka till Danmark!!
Men det kan jag inte nu eftersom alla mina pengar måste gå åt att köpa onödiga saker för att jag aldrig kan få behålla något för mig själv, jag menar vem får ut vad av att sno batteriet till min supermoderna Nokia från 1700-talet? Horor!

Kunde jag så skulle jag fly med en gång, men jag vet att jag bara skulel komma tillbaka till helvetet och då skulle allt kännas värre.

Jag vill inte vara sjuk längre

Usch vilken ångest jag har. Ligger bara hemma och väntar på att bli frisk. Eva sa åt mig idag att städa mitt rum lite för att jag skulle göra någonting istället för att bara ligga och se om jag orkade, klart jag orkade!
Men sen fick jag feberfrossa och var tvungen att ligga och sova lite, kommer nog inte orka gå till skolan imorgon eftersom hela mitt huvud snurrar.. Måste ju gå till skolan snart känner jag, kommer missa allt!

Sen imorgon är det ju Mathildas framflyttade födelsedag.. Det verkar som att den kommer bli framflyttad ännu en vecka, eller iaf tills på onsdag för jag lär ju inte orka ut och parta imorgon om jag inte ens orkar åka och handla godis med min mor.


Jag och Sara kommer ha bästa projektarbetet

Majs är gott

Feberdimman har lättat.. Med hjälp av tusen ipren.
Laddar upp bilder från Alanya08 och blir ännu en gång påmind om hur snygg jag alltid lyckas bli på bild, börjar undra om det faktiskt är så att jag är lika snygg i verkligheten.

Dödsångesten har övergått till att jag har blivit säker på att jag har HIV! Vem vet? Leif påstår att han är helt säker på att tatueraren hade en steril nål men vem hade kletat i färgen? Sen min superporriga navelpiercing gjorde ju väldigt professionellt så där har man ju en risk också.. Har även fått veta att har man riktig otur (som jag brukar ha) kan man bli smittad av att någon spottar en i ögat!
Sen finns ju alltid den här risken med sjukvården!! UUUUUSCH. Ska kila till doktorn snarast.


Dimman kan aldrig släppa

Sommarlovet är över, mitt liv är över!
De senaste månaderna har bara varit en lång jävla dimma, P&L sen kom febern och hostan. Fyra veckors arbete sen kom Köpenhamns-dimman, därefter följde halsflussen som ignorerades i Alanya-dimman där jag tappade bort mitt penecillin och stukade handen.
Väl hemma lyckades jag döda mitt öra och det har inte gått över, sen var det kräftskiva och 18-årsparty. Söndag: Enorm hosta. Måndag: Dödsångest.

Nu sitter jag här, min tillvaro har faktiskt förbättrats enormt på bara tre timmar. Eva köpte hosttabletter till mig och Leif köpte en nya elastiska bindor till armen.
Sen lagade Leif äntligen internet och jag loggar in på fejsbook och ser till min stora glädje att Christian har hittat mig! Vi har hittat varandra, loggar in på msn och han har lagt till mig där.. Blir sugen på att åka tillbaka till Danmark nu!

Men min jävla feberdimma vägrar släppa, kändes som jag skulle dö idag så jag kunde inte jobba. Jag har beslutat mig på min mors beordran att ligga instängd och kolla på teve i fem veckor nu så att jag verkligen blir frisk. Måste nog åka till vårdcentralen för jag misstänker att min halsfluss aldrig försvann plus att jag skaffat öroninflammation och lungingflammation. Sen måste jag kolla upp min hand också. Jävla handikappad jag är.

Nu ska jag kolla på Scrubs och sova!


ASNAN!

Just nu sıtter jag ı receptıonen pa hotellet med ozan aka. asnan!
HAn stryper mıg halvt och nyper mıtt flask sa detta blır ett kort ınlagg.. Imorgon ska vı aka raftıng hela dagen och annars har vı partajat och solat och badat. Fınns mycket harlıga brannor har.
Men nu ska vı drıcka bars!!!

Vad kommer bli av?

Natalie och jag -05

Om några timmar drar jag till Turkland!! Eller det är ganska många timmar kvar men ändå.. typ tio.
Känner att min höst kommer att bli ganska fullspäckad, iaf fram tills slutet av september. I natt blir det Alanya sen är jag hemma i en dag sen blir det kräftskiva på Runmarö och dagen efter det har jag stora förväntnigar på Saras 18-årsparty.
Onsdagen efter det blir Elin vuxen och då ska hon firas, bla med en tatuering på sitt ass! Hon har lovat att tatuera mitt namn om jag betalar, klart jag gör!
Men helgen efter det blir det party på Bull n' Bear för att fira att Mathilda vart myndig i en vecka. Sen är det en lugn och fin helg förhoppningsvis om det inte är den helgen U&G ska komma ner från Dalarna och köra ölspelet.. Helgen efter det är det iaf hem till Danmark!
Tågbiljetter har fyndats och boendet är säkrat, bästa Glyptoteket. Kanske stöter vi på vår gamla vän städaren?

Men nu ska jag nog försöka sova lite eftersom duktig som jag är har jag gått och skaffat halsfluss. Har alltid sån tur! Penecillin i tio dagar, lotto!

Ingen rolig födelsedag

Idag är dagen då Dodlar'n får gå ut och supa lagligt, inte för att någon tror att hon är mogen nog för det.
Idag är också dagen då Stickan fyller åtta år. Det har inte firats så värst vilt för både han och jag är sjuka men vi startade dagen med en varsin magnumglass!
Stickan ville vänta med att fira sin födelsedag tills på måndag då Lisen är hemma, så då blir det tårta!

Jag är cptrött och orkar inte sitta här längre men tänka bara tillägga en liten sak först.. Det gör inte så mycket att några hångelbilder försvann för de ersattes med nya mycket saftigare. Se efter!




Äckeldag

Jag är sämst på att matstrejka!
Men det går ändå helt okej så länge det inte finns någon mat hemma.. Måste bara lära mig köra fullt utan annars har det ingen effekt. Aldrig i livet att jag ska laga min egna mat, trams! Så ikväll ska jag ligga instängd i mitt rum och svälta.
Hade tänkt göra det igår men det gick inte så bra för precis när jag hade somnat ringde Mikaela och jag var tvungen att åka till Orminge och köpa öl för att sen bege mig hem till Max och leka komplicerade öl-lekar.

Sen idag ringde Matteo och bad mig ta bort hångelbilderna från facebook och det gjorde mig upprörd eftersom jag och Mikaela hade planer på att fånga alla hångel och ladda upp..

Nu ska jag städa mitt rum och sen sova och aldrig mer vakna.

Show me your comeface

Usch vad jag längtar hem till Danmark nu. Speciellt när den enda middagen man får i det här huset är ett glas o'boy och en utskällning. I Danmark kan man bara leva livet och slipper höra bloggares tappra försök att försvara sig själv på radion när man försöker umgås med en gammal vän.

Igår var det i och för sig trevligt. Folk som fyller arton och bjuder på mat, det gillar vi! Mycket hångel på dansgolvet och det gillar vi också, tur att man har kamera så de underbara ögonblicken kan upplevas om och om igen!

Mitt sovsällskap försvann någon gång tidigt i morse på ett så smidigt sätt att jag vaknade upp helt ensam och förstod inte vad som hade hänt men jag fick ändå sällskap vid frukosten av Mikaela och sen ersattes hon av Dodlar'n och vi har misshandlat varandra hela dagen i min säng samt gjort orgasm-fejs!

Nä nu ska jag väl kila in på tasteline och försöka hitta ett smarrigt recept på något jag kan käka till middag, om ändå Lorenzo var här och kunde laga mat till mig!

Imorgon e Dodlar'n tillbaka!

Den danska dimman har börjat lägga sig och jag börjar för första gången i mitt liv göra saker jag bör göra, jag har inte skjutit upp saker. Idag ex. åkte jag med min trogna följeslagare Mathilda in till polisen och fixade mitt nya pass och blev inte alls förskräckt över resultatet, söt tjej!
Efter det åkte vi till East Street och bytte piercing och köpte en ny ostplugg.. Lyckades även köpa lite trosor som jag har planerat att göra i cirka två år plus det hittade jag en wunderbar sjal.

Vi satt på en bänk ett tag som vi så ofta brukade göra hemma i Danmark och käkade på våra danska kakor. Vi åt även upp de sista rörsnacksen så snart bör man bege sig tillbaka för att köpa nya. Finns på Super Best för ynka 5 spänn!

Hemresan till Köpenhamn kommer att ske den 11 september.. Oj oj, såg jag nu! Dagen då Elijah och Louise blev tillsammans, terrorattentat plus Anna Lind. Men kul ska vi ha! Tyvärr kan vi inte bo på ungdomsgården eftersom den bara har öppet på sommaren så det blir Sleep in Heaven som var våra planer för förra resan.

Städade ur min garderob nu precis när Mathilda gick hem, hittade kläder jag hade glömt att jag ägde som jag lär börja använda igen. Men nu måste jag sova för imorgon ska jag leka med Ninisen och sen ska jag självklart träffa min sistah (Mathilda) och Johanna.



Ps. Pratade med Lorenzo di Florenzo idag.. Min trashcan!

In i dimman

Planerna var många och det blev inte alls som man hade tänkt sig. Bla. trodde vi man att det skulle gå att uppdatera läget men nopp!

Resan började iaf tidigt i lördags morse då vi satte oss i bilen och jag körde till Linköping, vårt första stopp. Sveriges fjärde största stad, värd att besöka!
Nästa stopp var då chappen.. För er oerfarna så är det en Vilda Västern stad i Skillingaryd, där stötte jag för första gången på Alvin och jag kunde inte ana då hur han skulle hemsöka mig för resten av resan.

Senare mot kvällen kom vi fram till HB-Town.. Aka. Helsingborg där vi möttes av HB-Anders himself och han visade oss runt i den enorma lägenheten men vi var mest intresserade av det gamla mentalsjukhuset som låg på andra sidan gatan. Vi gick dit och lekte på gräsmattan ett tag innan vi begav oss in till stan för att gå på sommarens andra festival: Helsingborgsfestivalen.

Nästa dag drog vi ner på stranden och på eftermiddagen tog vi tåget in till Malmö för att gå på Malmö - Kalmar oc det var en underbar match där skåningarna regerade. Promenader på kyrkogården och till middag blev det det ökända räkberget (200g räkor för 129sek).

Morgonen därpå började vår resa på allvar med att vi tog färjan till Helsingör för att sen ta tåget in till Köpenhamn. Väl framme gick vi runt för att hitta någonstans att sova och kom fram till att vi skulle ta en fem minuters lång promenad till Public City Hostel, Hostel Public City osv. (mixa och matcha hur du vill) men som vanligt var det inte alls som vi hade väntat oss. Dumma som vi är trodde vi att hon menade vanliga fem minuter men hon snackade självklart i danska minuter.
Väl framme kastade vi oss i våra knarrande sängar och stötte för första gången på våra franska vänner Enzo och Mowgli. Vår relation gick ungefär ut på att vi vrålade "cava?" till varandra eftersom det var den enda meningen alla fyra kunde gemensamt.
Ganska snabbt upptäckte vi vilket high class ställe vi kommit till, där snålades det inte med värmen i sovrummet och sängarna fick vilka djur som helst käka på samt att det man trodde var en airconditioner nog bara var en låda som gav ifrån sig ett ljud som liknade spöregn.
Efter någon timme gick vi till affären man går till om man vill supa bäst, Super Best. Efter det la sig den danska dimman tät över oss och vi kom aldrig ur bubblan förräns i bilen på väg hem igår natt.


Tur att man hade kamera med sig iaf. Det man ser på denna bild är min säng där lappen från Lorenzo ligger. Det var en fin lapp, vi var båda på dåligt humör men han vet hur han ska muntra upp oss. Han är min soptunna.

RSS 2.0