Här är skillnaden i hudfärg mellan oss


Thaaaailaaaaand

Yes jag lever och jag är framme. (Kom ju då fram i tisdags.)
Här nere är det svettigt som vanligt, dock inget regn så jag är lite besviken. Vill att det ska regna.

Vad har hänt?
Jag har skaffat en lya. Inget flådigt alls faktiskt men fick en dusch installerad på köpet så det kändes ju super. Igår duschade jag för första gången i en riktig dusch (Ri har ju bara en dunk med vatten som man öser över sig, lite mer thaifeeling). Det var hur som helst gött.

Orkar egentligen inte skriva för jag vill åka hem till Bee och froda i Bellas prylar som jag ska få. Synd för Stella att hon inte hänger i Ao Nang.. Nu får jag första tjing på allt hehe.
Slaskar upp alla bilder som jag tagit hittills. Håll i er!

Arlanda

Vårat lilla handbagage

Ja jävlar vad vi svepte Singha på planet!

Här avnjöt vi en välsmakande bourbon

Innan frullen serverades var vi extremt hungriga och då blev jag så glad att Stella tagit med lite bulldeg som vi båda kunde snaska på medan gossebarnet sussade sött

Gyllenbruna (nästan) och nymasserade på stranden

Stella på min fina fino som tyvärr inte är min.

Nu ska jag kila hemåt! Ciao!

Hej då Sverige, vi ses nästa år

Packar ner i resväskan, packar ner i kartonger, slänger saker. Mitt rum ska tömmas. Imorgon lämnar jag Sverige, "flyttar" skulle man väl kunna säga eftersom jag tar mitt pick och pack. Kommer ju fortfarande ha kvar mitt hem i Sverige men inte ha något sovrum, jag kommer alltså under en tid vara hemlös. Hoppas jag har en snäll pojkvän som låter mig bo hos honom trots att jag fått dirre.

Imorgon, halv tolv lämnar jag lyan och kommer antagligen inte tillbaka det här året. Men jag får se vad som händer. Vem vet vad som händer där nere. Jag har en plan men den behöver man ju inte följa för fem öre.

Lite småågest är dagens känsla. Lite sorgsen, ganska mycket stressad. Men det känns ändå på något sätt så himla ledsamt att åka ner dit. Men jag vet ju att så fort det blir höst här hemma hamnar alla i någon depression och jag med. Så kommer jag att längta tillbaka till Thailand. Bäst att åka innan det händer.

Men hej då vi ses snart vill jag säga till dom som läser här och som jag inte hunnit säga det till ännu. Kommer sakna alla så himla mycket det vet jag. Jag har insett saker i Norge som jag hoppas att jag inte glömmer där nere.. Att jag älskar min familj och mina vänner så mycket!

Det här gjorde vi igår




Vad beror detta på?


Är det jag eller är Kissies hem byggt som lustiga huset? Golvet är ju helt skevt så man blir snurrig i bollen som satan när man kollar på det..

Min sista torsdag i Sverige


Leo vinkar hej då! (Till fläskläppen)

Igår fanns det inte plats att berätta om min, Stellas och Leos dramaday men det gör det nu.
Vi började dagen supertidigt (kl halv sju) och några timmar senare var vi i Farsta centrum och shoppade loss. Vi skulle gå till kassan och betala, Leo och jag, men han snubblade och dunkade käften i golvet. Han grät, dregglade och blödde, Stella ville bara böja gråta så jag stod där och försökte lugna henne. Cirka en och en halv minut efter att Leo ramlat började jag känna mig lite snurrig i bollen och höll på att svimma.
Så den snälla kassörskan fick sjasa in oss tre offer i ett litet omklädningsbås och ge mig vatten. Där satt vi en stund, jag med huvudet mellan bena, Stella helt skärrad med blod lite här och där och Leo med norra Europas största fläskläpp (ännu en gång: FAN att jag alltid glömmer kameran, den hade varit värd en bild den där fylliga överläppen).

Idag har det inte vart så mycket drama. Jag och Mathilda har äntligen kollat på Fråga Olle dokumentären som vi väntat på i två år. Tyvärr visade det sig att vår gamla vän the pornstar verkar vara lite av en mytoman. Men det lämnar vi bakom oss och blickar framåt. Nästa steg: porrfilmskväll i Thailand! Vilken film? Det omoraliska testamentet.

Ikväll ska jag åka hem till Nina. Har jävligt ont i magen nu så jag ska väl försöka få i mig en lussebulle som kanske kan snabba på bajsgörarprocessen. Jag har mina knep.

Lussebullsbak, ta inte illa upp Dennis!

Här sitter jag och rapar och fiser så det osar jäst ungefär en kilometer runt mitt hus. Gött känns det. Har sån julkänsla! Jag och Denice har bakat lussebullar men Denice ville mest freestyla ihop massa smör och socker-bullar som iofs var jäkligt goda men inte alls som vanliga lussebullar.

Vi började lussebullsbaket med att jag lurade Denice att äta två bilgodisar som jag gnuggat i mitt anus

Sen rörde vi

Och rörde..

Sen powerwalkade vi i cirka tolv minuter när degen jäste

Och blev stor, mjuk och sladdrig som Denices kagge

Denice knådade så som jag brukar knåda hennes strutar

Svettiga käkade vi lite deg

Penslade de små godsakerna

Och sen fanns där ett berg av gula bullar i olika former och med olika smaker att välja mellan. Synd bara att degen jäste nåt så otroligt i kistan att man bara orkade en och en halv bulle(!!).

Nu under den senare delen av kvällen har jag suttit hemma hos Lisa med Mathilda och haft girltalk om världens största tuttar, penisförlängningar och spotify.

Vill dricka äggtoddy

Idag är det mysväder. Har legat i sängen hela dagen och kollat på min kärlek i livet, Maria Montazami. Jag älskar henne. Underbar kvinna.

Igår var det superskoj! Åkte hem till Hanna för att käka tårta och dricka skumpa, självklart tog jag med mig lite cp-vin också. Sen åkte vi till Kungsträdgården och stekte. Satt bara på uteserveringen hela kvällen och snackade skit men det var supertrevligt.
Hade laddat kameran innan och peppat mig själv att inte glömma minneskortet i datorn men det gjorde jag ju självklart ändå. Så inga bilder finns från den kvällen heller. Sad but true.

Men deppa inte ihop för det! Imorgon blir det lussebullsbak!!! Wooh jävlar jag ska fasta i två timmar innan det så att det går ner en jävla massa deg i magen på mig. Sen ska jag mula lussebullar varje dag tills jag åker. Undra hur många jag kan ta med ner till Thailand utan att det tar för mycket plats. Det måste ju finnas bullar kvar till jul. Men ingen ska få smaka av mina gula bullar!
Gud vad jag längtar till december. Det var verkligen den bästa månaden under hela förra året. Hoppas denna december blir lika kul. Det ska ju komma ner så himla många folk och hälsa på.

Söndag men vad hände on the eggfest

Känner att jag egentligen måste skriva om hur rolig äggfesten var! Men då behövs bilder och de tre bilder som jag tog under kvällen innan både mitt och Stellas batteri på kameran dog har Stellisen hemma hos sig.
Mikaela har dock gjort en enastående video (där jag mest visar trosorna hela tiden) som jag ska sno. Den visar verkligen hur kul det var, synd bara att det inte var video på alla lekar för det hade ju varit kul.
Men vi käkade iaf en trerätters middag, ägghalva med skagenröra, äggplantelasagne och vit chokladmousse till efterrätt. Till efterrätten drack vi också en underbar äggtoddy. Den luktade förfärligt av mörkt rom men smakade faktiskt rätt mysigt. Det var nog bara jag och Maria som faktiskt drack upp den.
Sen hade vi femkamp:
  • Dippa ägg i äggkopp fastknutet i arslet
  • Snurra ägg - kokt eller okokt?
  • Ägg på sked
  • Norsk fylla och krossa ägg på vägen tillbaka
  • Frågesport om ägg
Det var teambuilding och härligheter. En man med amerikansk brytning på gården bredvid gillade det dock inte lika mycket som oss, han hade lite problem med att få sin fyraåriga son att sova. Stackars lillkillen hade jetlag men till allas glädje fick han äntligen lite sömn när vi var lite tystare.

Imorgon fyller Hanna och Sara 20 barre. Då blir det tårta hemma hos Hanna och sen schlagerkväll. Kommer att blir supergrejt om min lilla visdomstand inte börjar krångla igen.. Det känns lite oroligt igen.
Men innan det ska jag hem till Stellut och käka lunch. Bönor! Jävlar vad jag ska fisa. Vi ska väl planera vilka gratisdrinkar som ska drickas på planet ner till Bangkok. En vecka kvar imorgon.
Jag börjar se fram emot det!

Lördagskväll

Vilken festkväll det blev. Sitter här hemma i sängen, dödstrött med en påse ostbågar som varit öppnad i en vecka = ganska sega ostbågar. Fastnar rätt gött i tänderna.
Ska kanske svänga ihop lite negerbollar och kolla på film.
Elin är på inflyttningsfest så jag ska ligga i min säng naken och vänta på henne tills hon kommer hit. Hon ska få så hon tiger. Söt kompis jag är.

Ägg

Lite bakis idag. Ändå inte så bakis att jag vill ligga som en säl och åla hela dagen. Solen skiner och jag vill göra något kul. Försöker få Stella, Denice och Leo att gitta från min stuga. Ska åka hem till Elin och bada nu!
Först ska jag gå på systemet och kaske köpa lite cola också.

Ciao ciao. Ska sno bilder från gårdagen av Mikaela ikväll. För vi ska festa järnet FF!!!

Eggfest ikväll!

Idag är det fredag den trettonde. Ooh läskigt. Nej kul! Tio dagar tills vi åker till Thailand men nu fokuserar vi på denna dag. Ikväll är det Eggfest! Jag trodde aldrig att det skulle bli av. Och nu verkar det som att det blir roligare än vad vi först hade tänkt oss. Från början var det ju tänkt att jag och Stella skulle ha en liten äggfest bara hon och jag men nu blir vi hela femton stycken!
Det blir ju lite som en avskedsfest i samma veva för mig och Stella. Alla verkade tro att det var det det var så vi spelade med på det.

Idag ska jag göra mig lite fräsch. Raka benen, göra ansiktsmask och tvätta håret (har ett kilo hårinpackning där i nu som har kletats in under natten).

Sen vid fyra kommer Stella hit och lämnar Leo till mina snälla päron som är jätteglada över att få leka med sitt "bonusbarnbarn" som dom så gärna kallar honom, hela kvällen.

Solig dag

Lillördag idag då. Det firade jag och min käre bror genom att åka till Orminge och köpa ett halvt kilo naturgodis. Tyvärr var det han som lyckades trycka i sig det mesta och satt och klagade över magont halvvägs till Tensta sen.
Innan det lekte jag lite med Elin och Dodlarn, var ute på Ingarö och snurrade med bilen och lagade och käkade en god fiskgryta med hela familjen samlad. Det händer inte många gånger per år nu för tiden.
Pratade lite med Ri på Skype också men han var mest en bajskorv så det var tråkigt.

När jag satt och lekte med Fredriks iPhone idag (och grät en skvätt över att han inte hade magic sushi) kom jag på att jag inte vill vara den enda i familjen som har en oflashig mobil så jag kanske ska slösa massa pengar på att köpa en iPhone jag med. He he he. Alla kommer tro att jag är fett rik då och det vill jag.

Nu ska jag sussa kudde för imorgon måste jag vara utvilad för jag och stella ska åka och shoppa på ett barnförbjudet ställe. Det ska shoppas och förberedas inför EGGFEST!

Låångt inlägg nu

Yeah det blev verkligen livat igår! Jag shoppade loss på rean, mumsade italiensk glass och fick ett gratis visum! Det blev en heldag, Dodlarn fyllde ju år så jag och Stella pysslade ihop en underbar present till henne och jag har aldrig känt mig så stolt över något jag åstadkommit förut.

Stella sågade grenar till ramen, barfota i äkta Ernst-anda

Jag pillade med blåbärsris

Jag rockade med limpistolen

Och resultatet blev slående!
Tycker verkligen att vår present var den finaste av alla hon fick, bättre än en massage, utlandsresa, presentkort på systembolaget, ett tal osv. Hon önskade att hon skulle få se mig och nu får hon det även när jag lämnar landet om tretton dagar.

Som Malin så fint påpekade har jag inte riktigt berättat att jag kommit tillbaka till Sverige (fast där har hon fel för jag skrev det lite en gång) men jag skriver det nu. Jag har varit i Sverige i åtta dagar idag!
Fast ingen vet ju varför eller hur jag kom hem. Blev mer eller mindre hemskickad av bossen. Hon sa åt mig att de inte hade något jobb till mig i augusti (även fast vi hade skrivit kontrakt till den 10 aug.) och att jag borde leta upp den billigaste biljetten hem. Så jag gjorde som de sa åt mig eftersom jag höll på att gå under där uppe och så satte jag mig på buss, bil, tåg, tunnelbana och buss igen (26 timmar) och åkte hem till min mor som satt så fint och väntade på mig framför datorn. Hon trodde vi skulle ha en skype-dejt men så dök jag upp där och körde en liten surprise.

Jag, Stella och Leo har även fått våra pass tillbaka med fina visum i. Helt totally gratis! Så det firade vi idag med att steka lite med alla överklassbarn i lekparken i Humlegården. Leo glassade runt där och ägde alla andra barn på sandkaksbakning, grävning och bollsparkande. Nöjda åkte vi hem och låg på golvet i mitt rum och skrek och lekte tills familjen EP äntligen åkte hem och jag fick lite lugn och ro (hehe).

Wooh ge mig mer Johanna!

Jag har ätit massa gott idag ju! I morse kunde jag dock inte äta men sen har jag kompenserat det med naturgodis, morotskaka, biff o potatis, hallon, smultron och grädde. Och kvällen har knappt börjat.
Fick en "ipren" av Johanna som hennes far har kokat ihop själv (eller nåt sånt) och den gjorde susen. Kunde knapra nötter med alla mina tänder. Kan svälja utan att dö en smula. Life is great!
Frågan är bara vad jag gör när denna slutar att verka? Är ju egentligen inget big fan alls av värktabletter men nu när jag väl har börjat knapra känns livet bara så himla kul. Sitter en liten rosa groda bredvid mig här i sängen nu.

Ikväll ska jag träffa knubbsälen Lisa. Vi lär väl dra till Sture P och skaka loss. Eller sitta hemma och virka underkläder.
Imorgon då jävlar börjar dagen tidigt, åka till Leos morfar och dumpa honom där sen ska jag och hans morsa röja loss ordentligt inne i stan. Festa järnet på ambassaden och sen vet ingen vart dagen slutar. När det gäller oss kan man aldrig vara säker. Sist hamnade vi ju på en helvild fika hos Bella där det flög kiss och bajs åt alla håll och kanter (okej, kanske inte blir lika vilt när inte Leo är med men vem vet?). Imorgon kanske vi tar en fika eller kollar i någon affär bara sådär helt utan vidare.
Ja, vi är så tokiga.

Nu jävlar ska jag kolla på Scrubs eller något sånt. Vänta på knubbisen.

Tandvärk

Idag är jag trött. Det var ju fest i mitt rum igår. Fast jag var inte med.
Jag var på bio med Elin och filmen var bra men jag satt mest och kämpade med att svälja mitt saliv. Min lilla visdomstandis leker med mig som vanligt. Fast nu är det värre än vanligt. Kan inte tugga, svälja eller göra våldsamma rörelser. Vill linda bandage runt mitt huvud och gå till doktorn hihi.
Alla försöker övertala mig att gå till tandläkaren men jag vill inte punga ut 800 balobas för att de ska kolla i min mun och säga att de kan dra ut jäkeln om de får 3000 kr till. Då har jag hellre ont några dagar till.

Tänkte åka till Nacka forum nu på dagen och ta bilder till mitt visum men jag har så ont att jag inte orkar. Kilar hem till Johanna på eftermiddagen och fikar istället.


Lyxmiddag i fredags.


Men nu är det söndag och jag har haft nästan en vecka i Sverige. Två veckor kvar. Ska försöka hinna med lite kul grejer denna vecka. Och lite viktiga. Men på fredag ska vi ägga hela stan!
Imorgon fyller min lilla dodlarbebis hela 20 år. Tänk så hon ville att jag skulle köpa ut alkohol åt henne förr men det har liksom aldrig blitt av och nu är hon snart en vuxen kvinna själv.

Det finns en annan som skulle fyllt år imorgon också. En älg som bara dog sådär utan förvarning. Han blev kidnappad i Malaysia 29 augusti 2009. Vi ska ha minnesstund jag och hans mor.

Bultande huvud

Idag har mitt huvud gjort uppror och lekt migrän typ. Eller jag vet inte riktigt hur migrän känns men det kändes så som jag tänker mig att migrän känns. Så har legat i soffan som en klubbad säl och bara hasat till kylskåpet för att hämta godsaker och krypit till toan för att lätta på trycket.

Men det var trevligt igår. Vi var i tanto först, käkade yam nua (biffsallad) och drack rosse. Härligt. Men sen skulle vi till Stureplan och spruta, skaka våra lurviga och käka skaldjursplatå men ungefär där kände jag att det var nog för mig. Men jag var ändå inne på Solidaritet och trängdes med de andra stekarna.

Nu ska jag ta en återställare hehehe. Morsan langar spriiten för faan!

Ikväll ska jag gå på bio med min lilla söta flickvän. Vi ska nog se Inception. Vilken dejt.
Det är bra. Jag behöver kärlek.

SUUUPAAA!!! hihi

Nu finns Le Fest (som inte är Le Fest) på facebook så kila dit snarast och kolla om du är bjuden!
Ikväll är det en annan fest. Vi ska äta thaimat och dricka rosé. Är det en fin blandning? Tur att jag inte är någon finsmakare på varken mat eller dryck trots mat och vinprovningen på Lofoten. Allt går ner.
Igår kväll kände jag mig som en klubbad säl, eller som en isbjörn på jakt efter ett smältande isblock att flyta på. Utmattad, snurrig i bollen och hela köret. Tappade rösten lite smått när jag skulle sova så jag hade stora problem med att prata i sömnen i natt.

Men nu börjar det kurra ordentligt i kistan och vinet är kallt så jag väntar bara på att fröken Eriksson ska slå en signal så jag kan kila iväg. Först måste jag bara göra plats i magen för krubb och sätta på mig lite kläder.
(Jaa, för hela dagen idag har jag gått runt med shorts och t-shirt. Vilken sommar! Tur att jag inte är kvar där uppe i fecking Henningsvaer)

Sommar

Bajsa bajsa. Känner mig verkligen krasslig (hehe, kul ord).
Var nyss på biblan för att försöka hitta någon kul bok att läsa men allt var ju utlånat som jag ville ha och jag orkade inte gå runt och leta. Så jag köpte lite godis och åkte hem igen.
I morse var jag och mor ute och plockade blåbär och hallon. Tryckte i mig några nävar sånt med grädde och hoppas nu att detta ska hjälpa. Får ju inte vara sjuk imorgon!

Idag är det ju superfint väder också. Gick runt med shorts och linne bara! Woh rekord. Men nu blev det lite kyligt när jag inte är i solen längre. Men ändå värmerekord för mig denna sommar.
Men nu ska jag kila iväg och äta tårta! Är inte livet bra gött ibland?

Ellen har du smittat mig?

Ja jävlar vad det händer grejer här i Stockholm! Nu kan vi snacka stressutslag på riktigt!
I morse klockan TIDIGT åkte jag, Stella och Leo in till Ööööstermalm och stekte som vilken annan dag som helst. Käkade skaldjursplatå, sippade lite rosé och ja det gamla vanliga..
Eller ja, åkte till ambassaden men det blev inga visum för trion. Jag och Leo var för snygga på våra kort så vi var tvugna att skaffa nya. Sen shoppade vi loss, unnade oss lyxlunch på donken och sen en glass i Gallerian.
Sen bar det av hem till Bella där Leo bajsade ner nästan hela lägenheten, eller iaf heela sin rygg, kissade på mattan och dansade naken. En kille som lättar upp stämningen helt enkelt.

Och nu hela kvällen fram tills olagligt sent har jag och Stella planerat Le Fest som Johanna nog skulle kallat det. Men så heter den inte. Hur som helst kommer det att bli awesome!



Åhå nu de senaste två timmarna har jag gått och blitt supersnorig. Fått liite ont i halsen också. Jävlar. Nu ska man ligga hemma o va sjuk denna korta tid jag har i detta underbara land.

welcome to iceland höhö

Ja nu står jag och hänger tvätt. Otroligt vad många olika färger av gråa strumpor jag har. Hittils har jag hängt sex strumpor i olika färger. Finns det redan ett världsrekord för detta eller kan jag söka till Guinnes?

Jag gör iaf själva hängningen lite roligare genom att sjunga lite och lyssna på denna låt.

 

Det är något allvarligt fel på mig! En sak som jag har valt att hålla utanför bloggen för att göra läsningen lite mer intressant har varit mitt pizzaintag i Norge. MINST en pizzaslice om dagen är livsviktigt för magen har mitt motto varit. Och jag som kan ha en del problem med min mage har därför varit väldigt noga med det här. Alltså: Jag har ätit olagligt mycket pizza!
Vissa menar även att jag äter en hel del godis (??) men trots detta har jag lyckats fläska av mig hela tre kilo.

Men vad är då summan av kardemumman undrar du nu.
Vill du gå ner i vikt ska du:

  • Äta mycket godis
  • Äta mycket pasta
  • Inte äta grönsaker
  • Undvika kött, går bra typ en gång i veckan
  • Trycka pizza så fort dom dyker upp (jobba gärna på ett ställe med pizzaugn)
  • Motionera så lite som möjligt
Så Katrin Zytomierska kan ju ta sin LCHFdiet och köra upp någonstans.

Mvh
LN (Livsnjutaren)

Nästa stopp: Tensta

Produktiv morgon.
Benen har vaxats!
Fötterna har filats!
Tvättmaskinen har fyllts!

Nu: Köra ut till Tensta till min käre bror som gått och blitt en hipster. Känns gött.

Finn fem fel

I know. Inget har skrivits på flera dagar. Skandal. Men det har liksom inte funnits något att skriva om.
Men nu finns det det. Har avnjutit en ack så underbar middag denna afton. Pannbiff med fetaost, färskpotatis, tsatsiki och en liten pannacotta på den.
Har träffat en apunge som var så fin så fin. Har träffat andra fina människor också.

Fina, fina guldlock.

Finn fem fel*





(*Facit
1. Stellas örhänge ligger där så ensamt
2. Jag har något under sängen
3. Jag har ett gosedjur som sängkamrat
4. Jag är hemma i Sverige
5. Det finns inte fem fel)

RSS 2.0