Ensam och luktar illa i armhålan

Mycket kan sägas om Ao Nang men ingen kan förneka att detta är the center of drama. För det är verkligen drama, drama, drama heela tiden. Ellinor hade verkligen rätt när hon sa att livet här nere är som en dålig realityserie. Typ som en trashig version av The Hills eller något sånt. Jag tror verkligen att om man skickade ner ett filmteam från Sverige hit som filmade allas vardag skulle det nog bli ett smaskigt program med många tittare. Skulle väl antagligen vara något mer intressant än det där Glamourama som går just nu.. (Jag hänger verkligen med i svängarna trots att jag inte vart i Sverige på över sex månader)

Igår hoppade jag hopprep igen och träningsvärken är inte på långa vägar så illa som den var sist men jag hoppar ändå hoppningen (oooh den var skön). Ska kanske åka till 7eleven och köpa mig lite kyckling och sticky rice och kanske den lite dyrare juicen för 18B ikväll. Verkar som att det blir en kväll där jag ska ligga helt själv och kolla på film. Det har jag nog inte gjort sen.. Ja senast måste ha varit på juldagen när jag var superbakis och barnvakt åt Leo.

Igår fick jag ett sms av min mor som jag aldrig trodde att jag skulle få men som jag antagligen har väntat på sen jag var elva år. Familjen Åkerberg ska få ett litet tillskott! Den förlorade sonen ska återvända dit han hör hemma!

Kommentarer
Postat av: Anonym

du har också ett stort fan ska du veta;) och jag längtar tills man får komma och delta i dramat:D

2010-03-06 @ 16:25:00
URL: http://dodlarn.blogg.se/
Postat av: ellen

hur känns det att ha bloggat på nude.blogg.se i 4 år ? ;)

2010-03-06 @ 17:25:13
URL: http://almqvists.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0