Loveday

Oj oj oj så det har regnat nu de senaste dagarna! Har inte kunnat gå in på internet för vädret styr hur internet fungerar, ett ynka litet moln på himmeln och internet fungerar nästan inte alls. De senaste veckorna har det ju spöregnat varje dag. Och satan i gatan vad kallt det är också! I morse trodde jag nästan att jag skulle dö eller i alla fall förfrysa en tå eller något. Låg inburrad i tre filtar (en fleece, en "silkesfilt" och en stickad filt) men det var ändå inte varmt nog. Ris hus ligger typ i djungeln så det råder inte direkt värmebölja där.
Men Ri fick upp mig ur sängen tidigt och jag släpade mig på moppen invirad i fleecefilten och brusade iväg och köpte rissoppa (jaa mina vänner klockan åtta på morgonen) och sen käkade jag den hemma.

Madde är ju här nu så nu har jag inget empty room längre. Där sover Madde på en liten hård madrass (min är lika hård för som den goda värdinnan jag är har jag gett henne hälften av mina madrasser). Vi letar hus för fullt, eller iaf för fullt om man tänker i min takt. Jag är ju van att mest sitta hemma och typ.. andas så det händer mycket för mig nu. Vet dock inte om det går framåt eller bakåt för henne.

I onsdags var vi iaf ute och slirade. Gick till en ny bar på Noparathara med hela tjocka släkten (Ris och Kokos brittiska päron med familj) och där gick det väl ner en och annan öl. Resan tillbaka till hemmet ska vi inte tala om för gud vet vem som läser denna blogg, kanske farbror blå.

Idag ska jag och Ri (har jag bestämt) fira vår kärleksdag. Alltså att vi nu har vart tillsammans i ett antal månader och anledningen till att vi helt plödsligt ska börja göra nåt så töntigt är för att jag är så extremt sugen på det där stora goa glasspaketet på seveneleven men det kostar skjortan så då måste man ju hitta på en liten högtid så man har något att fira = anledning att köpa glass.

Först ska vi till marknaden och storshoppa, någon jävel har ju använt upp ALLT vi har som går att göra mat av.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0