Tusen gånger starkare

Har precis kollat på filmen Tusen gånger starkare och jag kände verkligen att den klassen var som min klass i högstadiet. Blev nästan lite arg på mina gamla lärare som var typ likadana och inte såg hur det var. Även fast jag själv kanske inte var guds bästa barn..
Hur som helst var filmen väldigt bra tyckte jag, eller kanske inte bra utan viktig. Hoppas att alla lärare speciellt i högstadiet kollar på den och tar in hur det är. För jag tror inte att det bara var min klass som var sån.

Imorgon fyller jag 21 år. Lite ångest har jag, känner mig gammal och skrynklig redan som det är nu så jag undrar hur det ska bli imorgon bitti när jag vaknar. Har sagt åt Ri att jag verkligen verkligen vill att han ska sjunga för mig på morgonen för jag skulle bli så himla glad då.

Får se vad morgondagen har att bjuda på.. Inga planer än så länge förutom att käka chips och choklad till frukost. Nu när jag blir gammal måste man väl börja tänka på hälsan och att äta rätt. Eller att hinna njuta innan man dör.

Fick prova min kamera i ösregn idag på moppen på väg hem från stranden. Bjussar på fina bilder när internet är bra för nu ska jag försöka locka in Ri i sovrummet så jag kan krama på någon när jag ska sova.

Kommentarer
Postat av: Lotta och Peter

Stora grattiskramar från oss

2011-03-20 @ 15:57:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0