Nu så, nu blir vi friska!

En timme tog det fram och tillbaka inklusive sjukhusbesök innan vi var hemma igen. Restiden är ju nästan 40 minuter så jäkligt snabbt besök. Bang fick en termometer uppkört i brunögat igen och verkade inte så glad över det. Han kanske inte är bög ändå.
40 nånting graders feber har lillen och uttorkad var han så det blev lite dropp. Ojojoj! Skrek som en stucken gris under de fem minuterna som han fick dropp. Sen fick han en spruta med något rosa in i droppkanylen och sen när de drog ut nålen ur honom så sprattlade han så det sköts ut en stråle med rosa vätska ur ryggen på honom.
Såg väldigt overkligt ut.
Trodde inte sånt kunde hända.
 
Sen fick han en till spruta och skrek lite till. Sen fick han tre olika tabletter som ska intas EFTER frukost och middag. Vet inte hur det ska gå eftersom han inte äter. Han lapade dock lite vatten när vi kom hem.
 
Och nu måste vi isolera kissarna från andra katter tills Bang är frisk för just nu är han extra känslig mot bakterier. Kommer bli underbart kul eftersom alla kissarna har vant sig vid utelivet nu. Känner på mig att det kommer röjas rejält i köket och blir det som förra gången Bang fick sprutor så är han väl pigg som en mört inom några timmar och har massa energi att göra av med.
 
Måste bara ännu en gång berätta hur chockad jag är över priserna. Dropp, två sprutor, undersökning och mediciner att ta hem. Vad betalade jag? 240 baht. INGENTING JU! Dessutom hade kliniken öppet idag även fast det är någon Buddha-dag. Öppet alla dagar till klockan sju.
Skriver detta för att komma ihåg det om vi behöver åka in någon gång igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0