Helt slut idag

Åh så trött jag är idag. Somnade ändå tidigt igår kväll efter skrattattacker som orsakade andnöd och hotattacker och så sov vi ända till klockan halv elva idag. Så jag och Rajraj åkte in till stan och sa åt TOT att komma och flytta vårat internet till nya lyan.. Yes, 600B och det skulle ta upp till sju dagar.. Men kan ta ännu längre tid om det regnar.
Självklart.
 
När de skulle komma hit och installera det förra året så fick vi väl vänta i en månad innan de kom? Ringde varje dag nästan och när de väl kom.. Ja, då installerade smarthuvena alla kablar i lägenheten mitt emot.
Jag känner hur agressiv jag blir redan nu när jag tänker på att det kommer ta lika lång tid och likförbannat kommer vi behöva betala räkningen för den här månaden men vara utan internet.
 
Sen målade vi lite mer i huset men vi var som zombies båda två. Vet inte riktigt hur det blev.. Flammigt och ojämnt tror jag eftersom väggarna är fläckiga i färgerna ljusgult och ljusrosa i köket. Vissa delar av väggarna har alltså blivit ommålade i en ljust gul färg och sen finns det rosa partier kvar som är lätta att måla över med den vita färgen vi har men det gula blir bara flammigt... ÅH mina armar värker.
Badrummet... Är ruskigt fläckigt och ojämnt.
 
Måste fixa imorgon för på torsdag går flyttlasset om allt går som planerat. Det hoppas jag för jag får damp på var vi bor nu. Hankatterna i området har gått bananas och invarderat hela vårat hus och kissat ner ALLT med sitt stinkande jävla kiss.
 
Vi har iaf städat och skrubbat golven så noga där borta så om jag bara klarar av att måla badrummet (och om alla nu snälla kan be en bön för att köket ser bra ut imorgon) så är det klart sen. Nej juste vi måste spika fast några plankor i väggen som sitter löst och jag är rädd att det ska regna in där och ta bort alla tevesladdar och skit som finns kvar från de som bott där förut.
 
Gosh, tror jag ska poppa lite popcorn, bädda ner mig i soffan och kolla på GIRLS med Ri.
Om ni inte sett den serien.. SE DEN! Herre vad överaskad jag blev att den visas på teve här i Thailand.. Känns liksom lite.. vulgär.
 
Här kommer kissebild för att jämna ut all tråkig text.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0