RAMADAN

Tråkiga nyheter ang. ramadan. På grund av kvinnliga "problem" så får jag inte fasta ännu! Jävligt besviken är jag men snart så. Är så jäkla taggad på ramadan alltså.. Förstår inte varför? Att inte äta är ju det värsta som finns?
 
Så även om fastan får vänta ett tag så väntar jag inte med att ÖSA IN MED KUNSKAP I MIN KVICKA SKALLE. Idag har jag lärt mig lite om hur man tvättar sig innan man ber och det bästa med att det är Ri som berättar för mig är att han fokuserar på den roliga faktan. Som att om man släpper en fis efter tvättproceduren så måste man tvätta om allt igen. Men om man fiser på någon annan så behöver inte den tvätta sig, endast den som släppt lös odören alltså.
Såå vad kan vi använda den här roliga informationen till? JO, om man någon gång beösker en moské och ser en eller flera personer gå ut och tvätta sig under själva bönestunden så kan man vara så säker på att personen i fråga lagt av en brakare.
 
Ri ska börja fastan imorgon bitti så jag får se om jag går upp vid fyra och gör honom sällskap vid "middagen" som det tydligen är. Frukosten intas efter solnedgången. Njä, jag har sett honom äta så många gånger förut ändå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0